Håndværker lægger nyt tag på bolig

Taget er en sliddel på huset. Det vil ikke holde evigt. Med tiden vild et blive udsat for vind og vejr, og det vil naturligvis sætte sine spor. Der kan være forskel på, hvor lang levetid de forskellige tagtyper har, men generelt set skal man regne med, at taget ville skulle udskiftes på et tidspunkt, og det er ikke en af de helt billige punkter på renovering af boligen. Derfor er det også ret så så essentielt for dig, at du gør brug af det billigste tilbud på nyt tag, så du kan spare så mange penge som muligt.

Modtag 3 gode tilbud på nyt tag

Selv ved den enkelte taglægger, kan det væres vært at give dig en fast pris, men du kan vælge at modtage 3 tilbud på nyt tag, så du har nogle muligheder at gå ud fra. Der er nemlig også forskel på, hvilken type tag du ønsker samt hvilket materiale det skal være lavet af. Du kan også på nettet finde en beregner hos et firma, hvor du kan få en cirka idé om, hvor meget digt tag kommer til at koste. Ofte vil du dog kunne få en endnu bedre pris, hvis du ringer og beder om et godt tilbud. Du kan starte med at klik her

Forskellige tagtyper i forskelligt prisleje

De mest brugte materialer er tagsten efterfulgt af stålplader. Især de glaserede teglsten er steget helt vildt i popularitet. De glaserede teglsten giver boligen et meget luksuriøst look udefra. Især det sorte tag har taget danskerne med storm, sammensat med en hvid kalkmur. Det passer meget godt til det minimalistiske design, der er oppe i tiden. Samtidig er sort en neutral farve, der aldrig går af mode så at sige. Og skulle du have lyst til at male dit hus en anden farve om 10 år, så kan du stadig det, uden det kommer til at se dumt ud på grund af tagets farve.

Sørg for at vælge nogle kvalitetsbevidste håndværkere til at lave dit nye tag

Når du skal have lagt nyt tag, så er det også yderst vigtigt, at du vælger et meget professionelt firma, der har gode anmeldelser og omtale. Taget er nemlig en af de vigtigste dele på boligen, og bliver det lagt forkert, så er der stor risiko for, at der opstår skader på din bolig. Det kan være alt fra en samling, der ikke er lavet korrekt eller en hældning, der ikke er lavet korrekt, hvor der så samler sig vand, som kommer ned i huset og kan lave store skader med fugt og skimmel.

Det samme gælder for udhæng, tagrender og fuglespær, der alle skal være udført korrekt til punkt og prikke, så det ikke laver mere skade end gavn. Når du får lagt nyt tag, bør du måske også tage et kig på isoleringen. Er den ujævn eller tynd, vil du lide et stort varmetab og dermed pengetab. Er du alligevel ved at få skiftet taget, så kan du lige så godt tjekke loftisoleringen ud samtidig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.