Ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse gælder for alt materiale og information på cdclassics.dk. Ved at gå ind på cdclassics.dk og dennes undersider og subsites accepterer du ansvarsfraskrivelsen.

Formålet med cdclassics.dk er at komme med råd, tips og information om aktuelle produkter, nyheder og tilbud.

Oplysningerne på hjemmesiden er af generel karakter og er ikke rettet mod nogen bestemt enkeltperson eller enhed.
cdclassics.dk er ikke ansvarlige for eventuelle fejl eller andet, indsamlet på denne hjemmeside, og reserverer retten til at lave ændringer på hjemmesiden til enhver tid.

Desuden garanterer cdclassics.dk ikke nøjagtighed, pålidelighed eller fuldstændighed af nogen information, tekst, grafik, link, eller andre emner inkluderet på denne hjemmeside. Som følge heraf er al information inkluderet på denne hjemmeside, forsynet som “det er” og uden garanti af nogen art.

Vi har listet mange tilbud og nyheder fra andre hjemmesider, og de skifter deres produkter, tilbud og kampagner regelmæssigt.

Alt indhold forsynet af cdclassics.dk er beskyttet af copyright, og enhver brug, uden skriftligt samtykke med cdclassics.dk, er en overtrædelse af gældende copyright- og varemærkelove.

Vi forsøger naturligvis at sikre, at alle informationer er så akkurate, præcise og opdaterede som muligt, men vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, der måtte opstå som følge af brugen af informationer fra denne website.

  1. Dette website og hele dens indhold er leveret uden nogen form for garanti. Dette gælder ligeledes indhold fra indholdsleverandører og samarbejdspartnere der forefindes på denne server.
  2. Erhvert link til trediemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.
  3. Download (hjemtagning fra denne server) af dokumenter fra denne server, sker på brugerens eget initiativ og ansvar.
  4. Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne website er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer fra denne website. Vi anbefaler dig altid at forhøre dig hos de gældende butikker og forhandlere af produkterne som beskrives.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.