Tyv laver indbrud i bolig med koben

Det er aldrig sjovt at have indbrud, en god måde at skræmme tyvene væk, er ved at have en alarm i hjemmet. Hvis du er en af dem der ikke har det, og har nogle smykker liggende, kan du undgå at få disse stjålet, ved at anvende nogle enkle metoder. Først og fremmest, bør du ikke opbevare dine smykker tilgængeligt for nogle. Det betyder at badeværelset ikke er det mest optimale sted at gemme smykkerne. Hvordan skal man så gøre det?

Enkle metoder der gør det svært for tyvene

Man kan købe nogle æsker der ikke minder om smykkeæsker, men opbevarer dine smykker støvfri. Her kan det være en god ide at anvende disse. Har man ikke disse, så sørg for at dine smykker er låst inde i et skab eller en skuffe. Du kan også pakke dem godt væk, og gemme i en anden kasse som ligger i bunden af skabet, under sengen eller ovenpå et skab. Sørg for det ikke er synligt for tyvene, hvad der gemmer sig hvor. Man ved aldrig hvem tyvene er, så i princippet kan det være nogle personer, der har set hvilke smykker du bærer. Er det nogle rigtig dyrbare smykker, enten i pris eller et mindefuldt værdi for dig, er det en god ide at låse dem inde i en bankboks.

Hvis du har mange værdier i smykker, penge og papirer er bankboksen det sikreste

Det er sværere og sværere at lave indbrud i bankerne. Derfor er det en god ide at anvende en bankboks. Endvidere er der en særlig forsikring, der dækker dine ting hvis uheldet er ude. Heldigvis er flere og flere banker kontantløse. Dette er en stor fordel, fordi det gør det sværere for både bankrøvere og tyve. Ved at gøre deres arbejde sværere, er dine ting i bedre sikkerhed. Det er også muligt at få installeret en låst bankboks i hjemmet, men hvis der ikke er nogle hjemme eller alarm på huset, har de ”god” tid til at bryde den op. Herved kan du risikere at miste dine værdifulde ting. Ved selv at tage dine forholdsregler, undgår du forhåbentligt indbrud.

Hvis du trænger til nye smykker så forkæl dig selv

Der findes mange smykkeforretninger rundt omkring, hvilket gør det nemt for dig at købe smykker. Nogle smykkeforhandlere tager store forbehold og sikkerhedsforanstaltninger under en smykkehandel, hvilket er med til at give dig som kunde sikkerhed og tryghed i forbindelse med et køb af smykker. Guldsmed Henrik Ørsnes er blandt andet en af disse. Udvalget i butikkerne er stort, det er sikkert, nemt og enkelt at handel hos denne kæde. Endvidere er det ikke praktisk smart at købe nye og dyre smykker på internettet. Du ved aldrig om pakken kommer sikkert frem. Guldsmed Henrik Ørsnes sælger alt i smykker i stort set alle prisklasser. Så om du mangler et ur, en fingerring, et armbånd, en halskæde eller et smykkesæt, så er Guldsmed Henrik Ørsnes et besøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.