fastalavns fest pynt der er klar

Forkæl dit barn og barnets venner med en god og ordentlig fastelavnsfest. En fastelavnsfest indeholder tøndeslag, hvor der typisk er slik i tønden. Pynt gerne festlokalet op med fastelavnsris, katte figurer og lignende pynt. En rigtig tema fest indeholder også tallerkner, duge, glas og servietter i temaets ånd. Når der er sammenhæng i omgivelserne og maden, bliver det som regel en god fest.

Til en fastelavnsfest bør man også være klædt ud

Når det er festen for og til dit barn, bør udklædningen også være derefter. Ofte er børnene klædt ud som små prinser, prinsesser, pirater, forskellige dyr eller anden form for sjov udklædning. Hvis du har svært ved at finde den rette udklædning, så kan du finde en masse spændende inspiration hos dyrverden kostumer. Her findes udklædning til både store og små. Når du og dit barn skal holde en fastelavnsfest, bør forældrene og hjælperne også være klædt ud. Pas på med ikke at blive skræmmende i din udklædning. Der er mange børn der er bange for eksempelvis klovne.

Dyreverden kostumer har meget mere end bare lige kostumer

Hvis du er inviteret til en kostumefest hvor der både skal bruges handsker, skæg, parykker og pynt så er dyreverden kostumer et besøg værd. Der er mulighed for at finde alt til 70ér og 80ér festerne. Det er kun din egen fantasi der sætter grænserne.

Hvorfor det er vigtigt at deltage i kostume festerne

Hverdagen sætter sit præg med hverdagens gøremål. Man kan godt få nok af rengøring, madlavning, tøjvask og alle de andre praktiske ting. Både som barn og voksen er det vigtigt at huske, det sjove i livet. Hvad er mere festligt end en kostumefest? Her er det tilladt at grine med hinanden over hvor sjove man egentlig kan komme til at se ud. Det er en hyggelig måde at holde fest på, og børnene synes det er sjovt når både mor, far og naboen ligner noget andet end de plejer.

Hvis der er mange der kommer til festen, så gør det til en havefest

En havefest egner sig bedst til sommerdage. Men kostumefest egner sig hele året rundt. Hvis der kommer mange til fest, så kan I med stor fordel anvende et festtelt. Her er der også mulighed for fint og hyggelig pynt. Endvidere er det nemmere for børnene at gå til og fra som de selv har lyst til. Det kan være en fordel at have nogle havespil, en trampolin, lave en lille rundbold bane osv. det er noget alle kan lege med på, og som vil give festen et lille afbræk. Hvis I selv vil lave maden, kan det være en fordel at have nogle grill fremme, så kan folk selv grille det de vil have at spise, når de vil spise. Ved at holde en havefest der er kombineret med kostumer, kan I være sikre på at folk vil huske og snakke om denne fest i lang tid. En god fest er en vellykket fest, for alle der deltager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.