date

Skal du I byen i aften? På date? Eller bare ud og se, hvad der sker? Så er du landet på det rigtige sted. Her kan du nemlig få en masse gode tips til, hvordan du kan tage din date med hjem med succes.

For hvad skal man egentligt have styr på, inden man inviterer en person med hjem? Der er faktisk en del ting, især hvis dette er en person, som man ønsker at imponere.

Sådan kan du klargøre hjemmet

Der er primært to ting, der er vigtige, når du skal klargøre hjemmet helt generelt. Disse er:

  1. Overvej, hvilke rum I skal være i
  2. Rengøring af udvalgte rum

Det er altså ganske simpelt. Først finder du ud af, hvilke rum I kommer til at befinde jer i, og derefter gør du disse rent. Derved behøves du nemlig ikke at lave en forårsrengøring, hver gang du håber på at tage en date med hjem. Så hvis du ikke lige regner med, at I skal befinde jer i kontoret eller bryggerset, så kan du jo gemme noget af alt rodet i disse rum.

Sørg for at have ting i køleren

Udover et hjem, der er rent og opryddeligt, så gælder det om at have nogle forfriskninger hjemme. Måske vil det imponere din date, hvis du har købt ind, så I kan lave en lækker drink, eller hvis du i det mindste har en god flaske vin på køl.

Alt efter, hvornår og i hvilken situation, I kommer hjem, kan det muligvis også være lækkert, hvis du kan lave lidt let mad til jer.

Sådan bør dit soveværelse se ud

Det vigtigste rum at klargøre, når du vil tage en date med hjem, er soveværelset. Her er der igen to essentielle råd:

  1. Sørg for, at der er rent
  2. Hav altid kondomer i soveværelset.

Et godt tip er, at hvis du er sikker på, at du skal have en date med hjem i soveværelset, så bør du altid lægge frisk sengetøj på.

For det andet bør du altid have nogle kondomer i soveværelset. Derved slipper du for at skulle gå halvnøgen ud på badeværelset for at finde kondomer.

Kondomer bliver brugt i (for det meste) i soveværelset, og derfor er det også super praktisk at opbevare dem her.

Hvordan kommer I hjem til din lejlighed?

Hvis du er taget i byen, eller hvis du har haft en date et stykke fra din lejlighed, så kan du med fordel overveje, hvordan I skal komme hjem til din lejlighed, når det er tid til dette.

Sandheden er altså bare, at taxi er mere sexet end bybussen. Så hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger om at skulle bruge dine kondomer, som du nu har i soveværelset, så bør du nok ofre en smule penge på en taxi, fremfor at spørge, om din date har sit rejsekort med i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.