bordfodboldspil

Bordfodbold er et sjovt spil, som virkelig bringer folk sammen! Det kan spilles både i byen og i SFO’en såvel som derhjemme. Før man beslutter sig for at købe et fodboldbord til hjemmet, hvad skal man så være opmærksom på? Det ser vi på i denne artikel.

Hvad skal man kigge efter, når man vil købe et fodboldbord?

Når man vil købe et godt bordfodboldbord til hjemmet, så er der nogle ting, man bør kigge efter. For det første bør man se på bordets størrelse; er fodboldbordet i standardstørrelse, eller er det en smule mindre?

Borde i standardstørrelse er gode, hvis børnene skal have et bord, som de kan vokse med. Dette er også den gode all-round løsning til familien, hvis forældrene og deres venner også skal spille på det. Hvis I søger et godt fodboldbord til hjemmet, så kan I overveje et huttelihut bordfodbold bord, som kan fås online.

Før I køber jeres fodboldbord, bør I være opmærksomme på, om det kommer med teleskopstænger eller gennemgående stænger. De fleste forhandlere af bordfodboldborde på markedet anbefaler borde med teleskopstænger, da de er mere sikre. Derved risikerer man ikke at blive ramt af en gennemgående stang i kampens hede!

En sidste ting, som er værd at være opmærksom på, er bordets vægt. Jo tungere et fodboldbord er, desto mere stabilt er det også. Dette er en klar fordel, da bordet så er mindre tilbøjeligt til at rykke på sig, når man spiller intenst. Her er det dog værd at bemærke, at man skal sikre sig, at underlaget under bordet også kan holde til, at have et stort og tungt bord stående, som kan rykke en smule på sig.

Man bør derfor altid sikre sig, at bordet kommer med gummi under benene, eller at det stilles på et stabilt gulvtæppe. Derved risikerer man ikke, at der kommer ridser i parketgulvet derhjemme!

Køb bordfodbold bolde som ekstra udstyr

Mange familier oplever, at det kan være en rigtig god ide at købe ekstra udstyr til fodboldbordet. For mange er det derfor en god ide at købe nogle ekstra bordfodbold bolde som tilbehør. Det sker jo trods alt, at bordfodbold boldene bliver væk.

Hvis der er tale om korkbolde, så bliver de også lettere slidt end bordfodboldbolde af plastik. Når I skal have ekstraudstyr som nye bordfodbold bolde, så er det en god idé at sikre sig, at boldene har den korrekte størrelse i forhold til det bord, som I spiller på.

I praksis betyder dette, at I bør notere jer størrelsen på de bolde, som kom leveret med bordet, da I modtog det. Det nemmeste her er blot at læse beskrivelsen af bordfodbold boldene på den hjemmeside, hvor I købte bordet. Alternativt vil størrelsen fremgår af fragtboksen, som bordet blev leveret i.

Det kan også være, at I er interessede i bordfodbold bolde med et særligt mærke. Faktisk er nogle bolde nemlig af så høj kvalitet, at de er kvalificeret som turneringsbolde i de store internationale turneringer i bordfodbold! Eksempler på dette kunne være bolde fra Bärenherz, Leonhart eller Bonzini. God fornøjelse med at spille derhjemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.