sandkasse

Hvis du hører til en af de mange danske børnefamilier, der har egen have, så har du nu en mulighed for at gøre en masse sjove ting for dine unger. Du kunne f.eks. bruge en del af haven til at anlægge en mindre legeplads, som børnene kan boltre sig på – inklusiv gyngestativ og rutchebane. Især hvis du har mindre børn vil det desuden også være en god idé at bygge din helt egen sandkasse til din små øjesten. En sandkasse er nemlig en fantastisk måde, hvorpå børnene kan lære en masse om kreativ leg med spændende teksturer. Læs videre her, og se hvordan du skal forholde dig til din nye sandkasse.

Hvad er så det korrekte sandkassesand?

Når du begynder din jagt på strandkassesand, så er det især to typer som du skal være opmærksom på; nemlig vasket sand eller blot sandkassesand. Der er desuden også mange, der i dag vælger at bruge sand fra stranden. Det bør dog i denne forbindelse siges, at dette ikke er den mest ideelle løsning, idet denne type sand ufatteligt nok ikke er så velegnet til at holde sammen på børnenes sandslotte og bygninger. Det vil snarere være bedst at vælge vasket sand, idet denne type sand er langt bedre til at holde sammen på de smås slotte. Vasket sand er nok en af de dyrere løsninger, men til gengæld er det absolut også den bedste; og i sidste ende kan man jo lige så godt give børnene de allerbedste betingelser til deres leg i baghaven. Se priser og info på vasket sand her for at finde ud af dine muligheder inden du går i gang med at anlægge din sandkasse.

Sandkassesand

I den anden ende af skalaen finder vi det såkaldte sandkassesand, der er den absolut billigste løsning (og nok den mest anvendte herhjemme). Sandkassesand stammer fra de mange grusgrave herhjemme, og kan ofte købes til en ganske fordelagtig pris. denne type sand kan ofte bestilles i store poser på nettet, der ovenikøbet leveres direkte til døren. Desuden vil du uden tvivl også kunne finde dit sandkassesand i dit lokale havecenter, men det vil dog oftest være billigere at finde på nettet. Hvis du ønsker at spare yderligere penge, så kan du selvfølgelig også vælge at komme traileren på jydekrogen, og selv tage en tur til den lokale grusgrav for at afhente læsset til sandkassen. Sidst men ikke mindst kan du selvfølgelig også arrangere afhentning og levering med en af de lokale vognmænd.

Sørg for at have et låg på din sandkasse

Sidst men ikke mindst, når du så har fået opsat din sandkasse, så er det bare med at komme låg på. Dette lyder måske lidt underligt, men der er faktisk en god grund til, at du bør overveje at have et låg på din sandkasse. Dette grund er nemlig, at i de fleste villakvarterer er en masse løse katte, der jo uden tvivl vil betragte sandkassen som et kæmpe luksustoilet; og det er der vist ikke nogen, der er interesserede i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.