fyn

Bor du i Jylland og føler dig langt væk fra alting? Eller bor du i København og føler, alting er lidt for tæt på? Fyn er mellemtingen mellem Jylland og Sjælland på flere måder. For det første ligger den mellem de to lokationer; for det andet er Odense Danmarks andenstørste by og dermed en god middelvej, hvis man ønsker storbylivet, men ikke ønsker hovedstadslivet. Med en lejlighed i Odense får du netop dette. Odense tilbyder samme muligheder som København; universitet, cafeliv og korte afstande til næsten enhver destination. Men Odense er langt fra det eneste Fyn har at byde på. Fyn er Danmarks andenstørste ø, og derfor er den omringet af vand. Hvad end du søger – by eller natur – så har Fyn altså det du søger.

Kystby og feriestemning

Selvom bylivet for mange er attraktivt, netop fordi det indebærer en masse mennesker, og der er kort til alting, så er der mange, der foretrækker den rolige hverdag omringet af natur. Flytter du til en lejebolig i Bogense, bor du lige ned til havnen, og du kan føle, at du holder ferie hver dag. Mange tager til strand og vand i ferierne, eller køber sommerhus nær ved vandet, men hvis du allerede bor ved vandet, er der ingen grund til at tage ud at rejse. Dit hus kan blive dit sommerhus og hver dag kan føles som en ferie – blot en ferie, der indebærer arbejde.

Natur, fred og frihed

Natur associeres tit med fred. Og med fred kommer tit en frihed, fordi du finder en indre ro. Drømmer du om at finde en indre ro – om at finde dig selv – vil en Lejebolig Bogense være perfekt for dig. Byen består kun af cirka 3000 indbyggere, og du vil kunne cykle til den nærmeste købmand. På den måde kan en mindre by det samme som en storby, med undtagelse af cafelivet, som nok vil være en smule begrænset. Og bare fordi du ikke nyder kaffen på cafeen, betyder det jo ikke, at du ikke kan nyde din kaffe alligevel. Find to træer og hæng en hængekøje imellem, så er du sikret en god eftermiddag med udsigt til natur.

Er bylivet bare lige dig?

Ligesom bylivet ikke er for alle, så er der jo også bare nogen, der foretrækker, at der er fart over feltet. Hvis dette er dig, skal du selvfølgelig ikke lade noget eller nogen kommer i vejen for dette, men blot have i mente, at du nok vil opleve, at Odense er billigere end København, og mere eller mindre kan byde på det samme. Forskellen ligger i Københavns seks gange større befolkningstal og det faktum, at København er Danmarks hovedstad. Hvis dette ikke betyder noget for dig, vil en lejlighed i Odense være mindst ligeså god – den store forskel er, at du vil spare lidt penge. Især for en studerende, hvis eneste indtjening er en SU, vil gavne af at overveje Odense fremfor København, da Københavns udlejningspriser fratager dig ethvert overskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.