pastamaskine

Rigtig mange nyder at kunne bruge tid på at stå og lave maden helt fra bunden, og det kan der være flere grunde til. For det første kan man, når man laver sin egen mad fra bunden, sagtens tilføje eller smide et par ingredienser væk, som man gerne vil have eller ikke har lyst til at få i maden. Derudover er det også bare en rar følelse, når man kan sætte sig til bords og smage den lækre mad, som man ved, at man selv har lagt en masse arbejde i! Mange er også helt vilde med, at de kan skabe egne opskrifter ud fra lige netop det, de har i køleskabet, og på den måde tømmes køleskabet og madspildet svinder ind.

Man kan aldrig gå galt i byen med pasta!

Hvis du godt kan lide at stå og kokkerere i køkkenet derhjemme, så er det helt forståeligt! Dog kan det nogle gange være svært at finde på, hvad man skal lave til aftensmad, frokost eller hvad man nu skal til at spise. Hvis du ikke helt ved, hvad du skal kokkerere, så kommer der her en idé! Hvad med at lave en lækker pastaret? Man kan aldrig gå helt galt i byen med pastaretter, så prøv at overveje dette.

Det er meget nemt at lave pasta!

Hvis du godt kunne tænke dig at lave en pastaret, så bør du også prøve at overveje at gå et skridt videre og lave din egen pasta! Det er meget populært at lave sin egen pasta, og det er nok både på grund af, at det er meget nemt at lave, og så smager det bare virkelig lækkert! Det eneste, som du skal bruge for at lave en pastadej, er mel, æg og lidt salt, og disse ingredienser har man ofte derhjemme alligevel, så prøv at tage et kig i dit køleskab og de steder, du ellers gemmer dine ingredienser henne. Derefter starter du bare med at drysse en masse mel på bordet og laver en fordybning i midten af melet, og heri slår du æggene ud, drysser lidt salt på dem, pisker melet og æggene sammen, og ælter dejen til den er af den konsistens, du gerne vil have. Derefter lægger du den til at hæve i en skål med et viskestykke over, og så har du en pastadej!

Gør det nemmere for dig selv ved at få fat i en pastamaskine

Dog er pastaen selvfølgelig ikke klar til at kunne blive kogt endnu, da den stadig bare er en stor dej. Hvis du godt kunne tænke dig at gøre det endnu nemmere for dig selv at lave pastaen, så bør du overveje at få fat i en pastamaskine. Med en pastamaskine slipper du for at skulle til at skære og forme pastadejen til den form, som du godt kunne tænke dig. Hvis du for eksempel skal lave gnocchi pasta, bør du helt klart få fat i en pastamaskine, da det godt kan blive svært at lave disse former i hånden. Hvis du godt kunne tænke dig en pastamaskine, så kan du se på et stort udvalg af de smarte maskiner på pastamaskine.dk.

Har du fået lidt inspiration til, hvad du kan lave til aftensmaden?

Dette er selvfølgelig en lidt kortere version af opskriften på pastadej, men det er faktisk bare det, der skal til. Hvis du dog gerne vil have en mere detaljeret opskrift, kan du finde masser af dem på nettet, så bare prøv at søge! Overvej også at investere i en pastamaskine, så du kan gøre det meget nemmere for dig selv at forme pastadejen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.