Fuengirola

Spanien har gennem mange år været et populært feriested for danske turister. Flere og flere begynder dog også at købe sommerhuse og ferieboliger i Spanien. Ligeledes flytter mange danskere også permanent til det varme land. Måske sidder du selv og kigger ud af et regnfyldt vindue med tanker om at flytte til et mere solrigt sted? Mange af de flyttede bliver fanget af landets charme på ferier. Læs mere nedenunder, hvorfor så mange danskere flytter til Spanien.

Sol, strand og afslapning i hverdagen

Spaniens kendetegn i de danske munde er blevet afslapning. Det skyldes selvfølgelig, at de fleste oplever landet gennem et par feriebriller, men ligeledes også spaniolernes tilgang til hverdagens problemer. Eksempelvis er de fortalere for siestaen – et par timers pause fra arbejde og skole midt på dagen, hvor man kan nyde solen og få sig en lækker spansk frokost. Der vægtes ligeledes tid til familien højt. Det er derfor heller ikke unormalt at bo sammen med sine forældre samt med sin ægtefælle og børn.

Udtalelser fra flere udeboende danskere vægter dog også denne tilgang som en grund til, at netop de flyttede til Spanien. Mange af danskerne er ligeledes også i den ældre kategori og enten førtidspensioneret eller blot pensioneret.

Den spanske varme er en anden vigtig begrundelse. Blandt andet findes der et skønt klima i Sydspanien og nær storbyen Malaga. Her er der varmt året rundt, uden at det bliver for fugtigt eller uudholdeligt. Man kan ligeledes nyde solen og stranden i sin hverdag i stedet for få gange om året på små ferier. Man kan dermed også godt forstå, at spaniolerne ikke bliver så nemt stressede og deprimeret som danskerne.

Find en bolig i Fuengirola og nyd livet

Sydspanien byder som sagt på masser af solrigt vejr. Derudover findes der, som i resten af Spanien, en masse kultur og historie, man kan gå på opdagelse i. En by der byder på lidt af det hele, er Fuengirola.

Fuengirola ligger mellem Malaga og Marbella i Sydspanien. Byen byder på flere forskellige strande, en flot lang promenade og palmer. Stedet er ligeledes et populært feriested, så byen byder derfor også på forskellige temaparker, forlystelser og andre familieoplevelser, man kan bruge weekenderne på. Byen byder både på et historisk slot, en gammel bydel med et kirketorv samt store moderne indkøbscentre. Der er, med andre ord, noget for en hver i denne spanske by.

Med en bolig i Fuengirola får du både byliv og ro til en afslappende hverdag. Du vil ligeledes kunne tjene gode penge ved at leje din private bolig ud i ferierne, hvor du kan besøge familie og venner hjemme i Danmark. Grundet de mange danskere i Spanien findes der ligeledes en danskerklub i Fuengirola. Her mødes man med andre danskere og laver forskellige aktiviteter. Du vil derfor også blive mødt i varme og velkendte arme, selvom du flytter til et helt nyt land.

Det spanske boligmarked er derudover typisk billigere end det danske. Du vil derfor kunne få mere for pengene med en bolig i Fuengirola eller et andet sted i Spanien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.