Brænde

Der er flere grunde til, at træbriketter er danskernes foretrukne valg, når der skal vælges brændsel til brændeovnen. Briketterne har enestående fordele, som gør dem til et attraktivt valg både i forhold til økonomien samt i forhold til miljøet.

Briketterne er fremstillet af fint savsmuld, som presses sammen til de genkendelige, rektangulære former under stort tryk.

De mange fordele ved træbriketter

Modsat træstykker er briketter af savsmuld stabilt og funktionelt brændsel. Når du fyrer op med dem, skaber du en kontrolleret forbrænding, da der hverken er fugt eller harpiks, som kan forstyrre brændværdien.

Den billige produktionsform er med til at gøre træbrikker til ét af de billigste materialer, du kan vælge, når du har en brændeovn i boligen. Udover økonomien bidrager briketterne også til et bedre og mere sundt miljø. Det er CO2 neutralt brændsel, så du kan fyre op med god samvittighed hele året.

Der er mange fordele ved at vælge briketter som brændsel:

  • Økonomisk valg
  • Praktisk opbevaring
  • Fleksibel bestilling i forhold til ønske om mængde
  • CO2 neutral
  • Stabil og kontrolleret brænding

Briketter forhandles i mange udgaver på nettet. Du kan vælge den mængde, som du har brug for i forhold til dit varmebehov. Du kan vælge enkelte pakker på cirka 10kg, og så kan du bestille briketterne på paller, hvor du modtager op til knap 100 pakker. For dig som bruger brændeovnen som en vigtig varmekilde i hjemmet, kan det svare sig at købe en stor mængde. Med denne bestilling kan du spare penge, og du kan skabe et lager, så du altid har miljøvenligt og effektivt brændsel til rådighed.

Træbriketter henvender sig til alle boligtyper

Udover de miljømæssige og økonomiske fordele kan du også opnå en række praktiske fordele med briketterne. Om du befinder dig i sommerhuset eller bor i helårshus med brændeovn, kan du få glæde af træbrikker.

Uanset om du har en stor eller lille mængde briketter, er det nemt for dig at opbevare dem. De leveres i praktiske plastikemballager, så du kan stable dem ovenpå hinanden. De kan placeres i et skur, i en garage eller befinde sig i et opbevaringsrum i boligen.

Fordelen ved emballagen er, at briketterne tåler at stå opbevaret i et tørt rum igennem længere tid. Dermed skal du ikke bekymre dig om at bestille et stort parti, selvom du har et lille varmebehov.

Træbriketter er skabt i lyst look, så du også visuelt kan få glæde af dem, når de befinder sig i en brændekurv.

Når du vil bestille de briketter, som giver dig den bedste brændværdi, skal du gå efter de mest sammenpressede udgaver. Des mere sammenpressede briketterne er, des mere effektive vil de være at fyre op med.

Når du bestiller hos en leverandør på nettet, får du mulighed for at vælge direkte levering til din hjemadresse. Dermed slipper du for selv at stå for transporten, når du har bestilt et stort parti.

Med træbriketter kan du skabe den hyggelige stemning i boligen og skåne både din pengepung og miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.