Kunstnerisk hjem

Når efteråret blæser ind over det danske land, ved vi at mørkere tider er på vej. Den danske vinter er lang og kold, og for de fleste af os er der mørkt, både når vi står op og længe før vi går i seng. Det er ikke ualmindeligt, at humøret falder i hvert fald en smule, men heldigvis er der råd. Du kommer uundgåeligt til at være mere inde i vinterperioden, end du er resten af året, så det er ganske oplagt at give dit hjem en lille makeover. Dine omgivelser påvirker nemlig dit humør meget mere, end du selv tror.

Malertilbud: Få hjælp til at male

En ny farve på væggene giver den største fornemmelse af at have fået et helt nyt rum. Friske farver løfter humøret og gør os faktisk generelt gladere. Et nyt lag af snehvid maling på de falmende vægge giver også en dejlig frisk fornemmelse. Her er det helt op til dig selv, hvad du har lyst til. Spørg også et par gode venner eller veninder til råds. De kommer måske med et par idéer, du ikke selv ville have tænkt på. De kommer måske endda med guldkornet, du ender med at vælge.

Et maleprojekt behøver slet ikke at være så uoverkommeligt, som det umiddelbart kan lyde. Med et par hjælpende hænder tager det blot et par dage. Langt det nemmeste er selvfølgelig at få professionel hjælp. I dag er det utrolig nemt at finde et godt malertilbud online, hvor du kan indhente flere malertilbud, før du vælger. På den måde får du den bedste pris, plus du får muligheden for at tjekke op på de forskellige malere og andres erfaringer med dem, og derved Find billige malere. Med hjælp fra en professionel, får du malerarbejdet klaret på ganske kort tid, og du kan selv fokusere på næste skridt.

Få nyt liv ind i stuen

Når du har fået malet og skal have møblerne på plads igen, så husk endelig at få noget nyt ind i stuen. Det kan være det sofabord du har gået og tænkt på, eller en ny, lækker lænestol. Er du egentlig glad for dine møbler som de er, så fokuser på alt det andet. Skab hygge med nye billeder, eller varme tæpper og puder her til vinter. Måske farverne skal skiftes ud, nu hvor væggene har skiftet farve? Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel de små ting kan gøre.

Sidst men ikke mindst, så hjælp humøret godt på vej med nye, grønne planter. Hvis du er en af dem, der holder af at gå ture i skoven om sommeren, så ved du allerede, at naturen på virker vores humør utrolig meget. Vi føler os både gladere og bedre tilpas, når der er mere grønt omkring os. Når de smukke efterårsfarver forsvinder, er der bare ikke meget tilbage hen over vinteren. Heldigvis er der masser af grønne planter, der sagtens kan leve trygt og godt inde i huset sammen med os. Og hvis dine grønne fingre faldt af længe før du blev voksen, så hjælper falske planter næsten lige så meget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.