Kvinde slapper af i sofa med computer

Har du nedsat hørelse, er der ingen grund til at affinde dig med den daglige irritation, det er ikke at kunne høre ordentligt. Det gælder både i forbindelse med TV, socialt samvær, radio og kommunikation.

Der findes masser af moderne, enkelt og funktionelt tilbehør, som kan kompensere for din skade og give dig livskvaliteten igen.

Herunder kan du læse mere om Bernafon tilbehør, der kan matche forskellige behov, og du får viden om, hvordan tilbehøret kan komme til at gøre en stor forskel for både dig og din familie.

Sådan kan Bernafon tilbehør komme til at gøre en verden til forskel for dig

Som høreskadet ved du, hvor ubehageligt det er at være til store fester med meget larm. Du har svært ved at tyde ord og støj fra musik og snak fra hinanden, og du bliver hurtigt træt i hovedet. Det tærer på din energi og dit overskud, når du skal koncentrere dig om at lytte.

Det er ikke kun trætheden, der med tiden kan komme til at tynge dig. Mange mennesker med nedsat hørelse er lige så meget påvirket af de psykiske konsekvenser ved ikke at høre optimalt.

Det kan være irriterende for familien, når du har brug for at skrue ekstra op for fjernsynet eller radioen for at høre musik, program eller nyhederne.

Med tilbehør til dit trådløse høreapparat kan generne bliver til fortid. Bernafon er en af de mest populære og førende producenter af høreapparater. De designer de moderne, trådløse udgaver, der knap kan anes i øret.

Producenten designer kvalitetstilbehør, der matcher forskellige ønsker. Det kan gøre det behageligt for dig at deltage i store sammenkomster igen, og du kan komme til at se TV sammen med familien, uden at nogen bliver generet af lydniveauet.

Vælg det rette Bernafon tilbehør til dit høreapparat

  • Tip #1: Tydelig kommunikation over telefon

Har du udfordringer med at kommunikere og høre andres ord, kan SoundClip-A være det rette supplement til dit høreapparat. SoundClip er en smart, lille mikrofon, som sørger for at filtrere alt støj og larm væk fra omgivelserne, så du kan høre din partner klart og tydeligt. Mikrofonen kan bruges i forbindelse med samtale over telefonen, eller den kan benyttes ved fysisk samtale.

  • Tip #2: Behagelig kommunikation i sociale sammenhænge

Vil du have de bedste kommunikationsvilkår på restauranten, skal du vælge SoundGate, der også er en mikrofon. Denne funktionelle og praktiske mikrofon skal placeres hos din samtalepartner. SoundGate har en rækkevidde på op til 15 meter, og vil give dig ren og tydelig tale fra modparten.

Du slipper for ubehaget ved ikke at kunne forstå modparten, og du kan få en meget mere behagelig og afslappende aften.

  • Tip #3: Få hyggelige stunder foran fjernsynet med familien

Til hjemmet kan TV-A adapteren blive noget af det mest betydningsfulde tilbehør, du kan anskaffe dig. Den smarte adapter sørger for at streame lyden fra fjernsynet direkte til dit høreapparat. Dermed er det slut med at skrue op for volumen, og du kan nu se film, serier og nyheder med familien, så alle får de mest hyggelige oplevelser sammen.

Med Bernafon tilbehør kan du få livskvaliteten tilbage både i og udenfor hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.