støvsuger

Støvsugning er en essentiel del af at vedligeholde et godt indeklima og en bolig, som er rar at være i. For selvom indretning er det, som definerer boligen, så er rengøringen utroligt vigtig, den er nemlig til at bestemme, hvordan indretningen reelt set opfattes af andre.
Og det kan være nemt bare at tro, at støvsugning er noget, som gøres af alle, og at der derfor ikke er nogen forkert måde at gøre det på. Der er dog muligheder for forbedring for de fleste af os – lær om dette i nedenstående tips!

Mere end én gang

Når du svinger støvsugeren, så er det vigtigt, at du ikke bare køre den over et område én gang, og så går videre.
I stedet bør du angribe problemet flere gange. Det betyder, at når du er færdig med et område, så kan du gå over det igen, eller du kan tage et andet område og vende tilbage til det første.
Vigtigt er det her, at du ikke bare støvsuger på nøjagtigt samme måde én gang til. For eksempel kan det være super godt at tage din støvsuger, og så rengøre i en anden retning en før. Skidt kan nemlig sætte sig i de mest mærkelige afkroge, og selv de bedste støvsugere kan ikke altid lige klare det hele i første forsøg.

Husk afstøvningen

Når man støver af, så vil man rigtigt tit have noget støv, som vil blive flyttet, og som vil ende nede på jorden. Det er bare sådan det virker.
Alt for tit sker det dog, at man støver af som en af de senere dele af processen, og dermed gør det efter man har støvsuget. Du kan allerede regne ud, hvad det betyder – man vil tage støvet fra hylder og persienner, og sende det ned på jorden.
Sørg derfor, at du har fået støvet af, før du rent faktisk tager fat i din støvsuger. Ellers kan det ske, at du skal svinge støvsugeren både som det første og det sidste, og det kan ende med at være træls.

Pas på værktøjet

En støvsuger skal egentligt ses som et værktøj, der er med til at facilitere din rengøring. Og ligesom enhver håndværker kan fortælle dig, at boremaskiner og malerpistoler skal holdes rene og i god stand, så kan det samme altså også siges om en støvsuger.
For hvis den ikke er i ordentlig stand, så kommer den simpelthen ikke til at yde det, som den kan.
Derfor skal du blandt andet lade være med at lade posen fylde helt op til randen. Det er faktisk ikke godt for støvsugeren og kan nedsætte ydeevnen. Derudover, så er det vigtigt, at du lærer at rengøre støvsugeren. Når du rengør den ordentligt, så vil du nemlig skabe en bedre strømning af luft, som jo er hele pointen med at have en støvsuger.
Med disse tips, så er du klar til at komme ud og gøre rent som aldrig set før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.