Hyggelig indretning med to stole

Stuen er et af husets vigtigste rum. Det er et rum, hvor man har mulighed for at slappe af med familie og venner, og hvor man kan gøre alt fra at læse en god bog i fred og ro til at spille brætspil og drikke vin. Det er altså i den grad et rum, som man bør gøre noget ud af.

Stuen er et rum, hvor man har mulighed for at tænke kreativ, fordi der ikke er så mange ting, som bare må være der – modsat eksempelvis køkkenet, hvor der helst skal være ovn, køleskab og den slags ting. I stuen er der ingen regler – der er dog rigtig mange, der vælger en dejlig, stor sofa, som man kan slænge sig i, når man skal se film eller tage en lille lur.

Se med her og få nogle indretningstips til stuen.

En flot og behagelig sofa

Noget, som de fleste prioriterer, når de indretter stuen, er selvfølgelig en dejlig og komfortabel sofa, hvor der gerne skal være plads til alle boligens beboere. Hvis man gerne vil gøre sofaen til en mere stilet del af indretningen, kan man overveje at tænke sofa på nye måder end den klassiske flyder.

Selvfølgelig må sofaen gerne være stor, men hvis man gerne vil have, at den skal give et fedt udtryk, kan man eksempelvis vælge en sofa, som har en sej farve eller et anderledes mønster, så sofaen bliver endnu mere central i stuen, end den allerede er.

Et lammeskind gør det hele lidt hyggeligere

Når du har valgt en flot sofa, som også har sit eget unikke præg over sig, kan du jo også tænke over, om der ikke er noget mere, du kan tilføje – eksempelvis nogle puder, tæpper eller et lammeskind. Når det kommer til at indrette, er det tit de små ting, som er afgørende for det samlede billede, så selvom et lammeskind kan virke lidt ligegyldigt, kan det faktisk gøre en stor forskel.

Og derudover er lammeskindet også en sikker vinder, da det vil se rigtig pænt ud på de fleste sofaer – dog især hvis sofaen også holder sig til nogle af de naturlige farver. Det vil i hvert fald give et meget stilsikkert look.

Personlige billeder på væggene

Når sofa og lammeskind er på plads, skal der selvfølgelig også noget på væggene, og her har du virkelig mulighed for at slippe fantasien løs og se, hvad der dukker op af skøre ideer.

Det er blevet ret moderne at lave billedvægge, hvor man køber en masse forskellige rammer og plakater og sætter dem sammen på sjove måde.

Og selvom det er meget populært at gøre, skal man på ingen måde være bange for, at det ikke udtrykker nok personlighed. Fordi det netop er dig, der udvælger billeder og finder plakater, som du synes er fede, vil det også komme tydeligt til udtryk for enhver, der kigger på væggen. Så med en billedvæg skal du nok opnå et rigtig flot og personligt udtryk i stuen – og det er vigtigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.