Cities Skylines

Spillene, hvor du skal skabe dit eget samfund med egen by, infrastruktur og kultur er mangfoldige. Du kan finde et utal af disse spille – men Cities Skylines er blevet af de mest populære. Hvis du vil vide hvorfor, så læs videre og få 4 grunde til, at dette er simulations-spillet for dig!

Du har plads til at boltre dig

Det populære Sim City fik i 2013 en genopstart, og her kunne du bygge en by på helt op til 4 kvadratkilometer.

Lyder det som meget? Det er det også. Hvad nu, hvis jeg sagde, at man i Cities skylines kan få helt op til 36 kvadratkilometer?

Det er altså mange gange så meget plads at bygge på. Det betyder, at det altså ikke er plads, som forhindrer dig at skabe din drømmeby.

I stedet bliver det fantasien, som sætter grænser. Hvor mange veje skal der være? Hvilken infrastruktur vil du have? Hvad med naturen? Alle disse spørgsmål kan du stille dig selv, mens du udforsker det store areal.

Spil det overalt

Rigtigt mange spil er i dag bygget til, at du skal være online. Flere tjenester kræver da også, at du er forbundet til nettet, hvis du vil spille – og dette endda, hvis du ikke spiller online!

Sådan er det ikke med Cities skylines. I stedet får du her et spil, som du kan spille overalt. Der kræves nemlig ikke noget internet for at komme i gang med at bygge den fedeste by, som du kan tænke dig frem til.

Netop dette betyder, at du kan bygge, hvor end du er. Både i sommerhuset, på togturen eller i udlandet kan du udleve din drøm om at være byplanlægger!

Spillet, som aldrig helt dør

Mange spil føles i dag som om, at de hurtigt dør – du færdiggør historien, og så er der ikke mere tilbage.

Sådan er det ikke med Cities skylines! Dette spil har en enorm mængde af indhold og frihed for dig som spiller, som ikke findes mange andre steder.
Og skulle du alligevel komme igennem det hele, så er der stadig mods at hente! Dette betyder, at andre spillere har lavet modifikationer til forskellige aspekter af spillet, som du kan hente. Så bliver det lige pludseligt en hel ny oplevelse, som giver ny inspiration.

De små detaljer betyder noget

I spil som Cities skylines kan der ofte være for meget fokus på den store skala til at kigge ned i detaljerne.

Sådan er det heldigvis ikke her! I Cities skylines, så har hver indbygger sit helt eget hjem, som de rent faktisk tager hjem til. Vindmøllerne, som du kan sætte ned, kommer faktisk til at dreje i den retning, hvori vinden blæse.
Det er ting som disse, der gør, at Cities skylines ikke bare føles som et spil, hvor du bygger en by. Det er en oplevelse, som er organisk, hvor alt kan ske, og hvor du har rig mulighed for at bygge din vision til punkt og prikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.