kvinde slapper af med computeren

At slappe helt af er vigtigt, især efter en lang udmattende dag. Her får du en liste over gode råd, der kan hjælpe dig med at slappe helt af om aftenen

1.     Skab en afslappet atmosfære

For at slappe af, er det vigtigt at skabe den rigtige atmosfære. Det kan du skabe ved at have en behagelig belysning. Det giver en besked på, at få din krop til at slappe af. Det er derfor em god ide at tænde nogle stearinlys, og slukke det elektriske lys. Det er bestemt også en god ide at sætte noget afslappende musik på.

2.     Drik noget beroligende te.

Varm the er med til af kroppen ril at slappe af. Og for at gøre det ekstra hyggeligt, kan du tage din morgenkåbe på, og finde en god bog, og måske lave en ostemad på blødt brød. Det meste effektive the til at slappe af med, er f.eks. kamille og pebermynte te.

3.     Spil et afslappende spil – fx hos SpilNu.

Når du virkelig skal slappe af, er det en god ide at spille afslappende spil. Euro Truck Simulator er et meget underholdende spil, der får en helt ned i gear. I spillet skal du transporter varer på lastbil, rundt på de regnfulde og kolde europæiske motorveje. Det lyder måske ikke så afslappende, men det kan jeg garantere dig for det er. Når du kører i lastbilen, kan du se landskabet kører forbi, og det er meget smukt og afslappende at se på. Spillet er fuldt af lækker musik, lige meget hvilken radiostation du vælger.

Det kan også være afslappende at spille lidt på spillemaskiner eller roulette på nettet hos SpilNu. Du kan spille ganske gratis, eller om penge hvis du er i humør til det. Hvis du besøger SpilNu, kan du være sikker på, at der altid er en masse spil at vælge imellem.

Gør dit soveværelse indbydende

Når du skal sove, er det vigtigt at du gør det til god oplevelse. Indret soveværelset med tæpper, masser af puder, og måske også et stort 4K faldskærms-Tv og masser andre hyggelige tiltag. Derudover kan du også finde et dejligt sengetæppe, der gør det hyggeligt og rart og sove på-

4.     Tag et afgiftende bad.

Nyd et varmt brusebad eller bad om aftenen, og det hjælper med at bekæmpe stress. Du kan i den grad forkæle dig selv eller din partner med Epsom salte, som hjælper med at afgifte kroppen. Derudover er det også med til at få din krop til at slappe af. Salten går nemlig ind i dine muskler, og får din krop til at slappe helt af.

5.     Opret en opgaveliste til i morgen

Noget der er meget effektivt når du skal slappe af, er at oprette en liste. Det eneste du skal bruge, er en kuglepen og noget papir. Det gør, at du kan skrive hvad du har af positive planer, for næste dag, og når notesblokken ligger ved siden af sengen, gør det nemt at starte med at skrive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.