Indret dit hjem med flotte billeder fra Vissevasse (foto cahetu.dk)
Indret dit hjem med flotte billeder fra Vissevasse (foto cahetu.dk)

Når vi træder indenfor i vores eget hjem, er det vigtigt at vi selv føler os hjemme. Ikke alle mulige selvudnævnte eksperter eller overivrige tv-værter i diverse boligprogrammer. Det er nu engang kun os selv, der ved hvad vi bedst kan lide, og det bør vores hjem repræsentere. Det skader naturligvis ikke at hente inspiration forskellige steder fra. Der kan komme meget godt ud af at have et åbent sind, og blande forskellige stilarter. Det vigtigste er, ikke at blive bliver fremmed i sit eget hjem. Mange blander nye moderne designmøbler, med loppemarkedsfund, antikviteter og arvestykker. Det er blandt andet noget af det, der er med til at give en personlig stil. Mange nyder for eksempel i høj grad, at omgås af møbler der har en affektionsværdi for dem, hvilket man sagtens kan gøre, samtidig med at man holder en flot og stilren linje i hjemmet – såfremt det er det man ønsker.

Det personlige præg gør forskellen

Noget af det mange vil sige mangler i boligmagasins-hjem, er det personlige præg. Det ekstra pift der gør hjemmet rart, og gør, at man føler sig velkommen og hjemme. Dette kan man opnå på flere forskellige måder. En af dem er ved at pynte sine vægge med forskellige ting. Det kan være alt fra originalkunst, billeder, fotografier og plakater. Mange oplever, at lige så snart de får hængt noget op på en tom væg, føles rummet større og atmosfæren føles varmere og mere behagelig.

Vissevasse billeder

Vissevasse billeder er det perfekte alternativ, hvis man ikke har lysten eller midlerne til at investere i dyr originalkunst. Nogle af de billeder man med fordel kan kigge nærmere på, er dem fra Vissevasse. Vissevasse laver billeder, hvor de forskellige motiver er fra stolte danske steder og seværdigheder. Derudover er farverne milde og giver varme og personlighed, der hvor de hænges op.

 

Få Vissevasse billeder her: http://www.cahetu.dk/maerker/vissevasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.