Vi kan rumme mange flere gæster med skamler

skamler

Når vi skal have større selskaber i hjemmet, er det vigtigt, at der er siddepladser til alle. Det an være, at der er konfirmation, rund fødselsdag, julefrokost eller måske noget helt fjerde. Det er altid vigtigt, at alle familiemedlemmer kan komme til at sidde godt og komfortabelt til bords. Det er dog ikke altid, at man har plads til at have så mange stole i et hjem, hvorfor man måske skal forsøge at se på andre muligheder. Sådanne muligheder kunne for eksempel være skamler. Køber man skamler, får man flere ting – man er sikker på, at prisen er tilforladelig, ligesom man er sikker på, at de ikke fylder ret meget, når de skal opbevares resten af året. Desuden er det ikke alle, der har råd til at have så mange spisebordsstole som sådanne selskaber kræver – derfor er skamler en rigtig god løsning. De er billige, lette at opbevare, og man sidder tilmed godt og komfortabelt derpå.

Vælg de helt rigtige skamler

Før man anskaffer sig sine skamler, skal man være sikker på, lige præcis hvilken type det skal være. Hvorfor mange ben skal de have, hvilken farve skal de være, hvilket materiale skal de være lavet i og så videre og så videre. Derfor skal man gøre sig grundige overvejelser, før man køber sine skamler. Dog er det således, at hvis man gør sig disse overvejelser, kan man være sikker på, at funktionaliteten af skamlerne vil være så stor, at man ikke vil fortryde det et eneste sekund. Køber man de rigtige skamler, vil man også kunne fornemme, hvordan de bidrager til indretningen, når de bliver taget frem. Derfor skal man altid overveje muligheden der ligger i, at man køber skamler, i stedet for at man har en kæmpe samling stole stående til en eller to årlige begivenheder. Derfor er skamler altid en god løsning!

Mangler du 10 centimeter? Så kig efter skamler

Du står i køkkenet og skal have den store vase af glas ned fra den øverste hylde i skabet. Du står på tæer, og kan lige nå den med fingerspidserne.

Der er her en skammel er en rigtig god idé. Den har mange gode og praktiske egenskaber, så den kan bruges til mange ting i hjemmet eller på kontoret.

En skammel er en lille taburet. Den har ikke noget ryglæn, men ben og en plade på toppen, som man enten kan sidde på, træde op på eller stille noget på.

Det er langt fra et nyt møbel og har i gennem tiderne haft mange forskellige udformninger. Ligesom mange andre møbler, var skamlen oprindelig lavet af træ, men i dag kan man købe skamler i mange former for materiale. Der er skamler i træ, i plastik, i forskellige typer metal og stål og man kan sågar få nogle lavet i pap.

Der findes mange forskellige typer skamler

Skamlen kan have meget forskelligt udseende. Den kan have en rund plade på toppen. Den kan også have en firkantet. Benene kan nogle gang være lavet af et andet materiale end pladen på toppen. Måske kunne benene være lavet af jern og pladen på toppen af træ.

Der kan også være stor forskel på hvor høj skamlen er. Nogle er højde nok til at en voksen person kan sidde på den, og andre er lave nok til at et barn kan bruge den til at sidde på.

Der er derfor gode muligheder for at finde en skammel, som passer ind i netop dit hjem til netop dit behov

Nogle gange kan det også være praktisk at have en skammel på arbejdet. Det kan for eksempel være på et lager til at nå op de øverste hylder. Det kunne også være bag disken i en butik til at sidde ned, hvis det var nødvendigt.

skamler

En skammel er en utrolig fleksibel type stol

Hver dag bruger vi rigtig mange timer på at sidde ned. Det gør vi, fordi at vi som mennesker er nødt til at sidde ned. Det er de færreste af os, der kan holde til at stå op en hel dag. Hvis man står op en hel dag på arbejdet, ja så har man i hvert fald brug for at sidde ned, når man kommer hjem. Derfor er det også af stor betydning, at der er nogle gode stole i ens hjem, hvor man kan sidde og slappe af. Sidder man for meget på dårlige stole, så kan det være rigtig skidt for ens krop – og især ryggen. Man skal virkelig passe godt på ens ryg. Rigtig mange døjer med dårlig ryg, og har man først prøvet at blive ramt af for eksempel hold i ryggen, så ved man, præcis hvor vigtigt det er at passe ekstra godt på sin ryg.  Stole skal derfor naturligvis være behagelige at sidde på, men der er også andre ting, der er med til at definere en god stol. Det handler nemlig i høj grad om, hvad man skal bruge den specifikke stol til.

En skammel er en utrolig fleksibel type stol

Hvis man har brug for en stol, der er nem at flytte rundt på, så er en skammel lige den type stol, man skal bruge. Den er både god, hvis man skal nå noget på øverste hylde, da den er stabil og utrolig nem at flytte rundt på. En skammel er dog også super anvendelig, hvis man ikke har så meget plads at gøre godt med. Har man flere skamler kan de nemlig stables ovenpå hinanden. Således kan de snildt stilles ind under et lille bord og tages frem, når man har brug for dem. Desuden sidder man slet ikke så dårligt på en skammel, som nogle går og tror.

2 thoughts on “Vi kan rumme mange flere gæster med skamler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.