kahler-lysestager

Der er ikke noget, der kan varme et hjem op som stearinlys. Det sætter en fantastisk hjemlig stemning – med ganske få greb.

Kähler er blevet en markant aktør på den danske keramik-scene, og den danske designproducent har en spændende historie, som strækker sig helt tilbage til 1839. Det innovative keramikdesign trækker tråde helt tilbage til virksomhedens opstart, og alle designs er tro mod den traditionsrige keramikhistorie, men med en nyfortolkning ind i den tid, vi lever i. Kählers design byder alle velkomne, og derfor er deres produkter så populære; netop fordi de passer ind i alle typer hjem og indretninger.

Sæt stagerne i grupper

Kählers lysestager fra Hammershøi er et godt bud på lysestager, som med deres stramme og tidløse udtryk er smukke i sig selv – og de fungerer derfor både som udsmykning, samtidig med at de er lavet til at holde et stearinlys.
Sæt gerne flere lysestager sammen i en gruppe og kombinér for eksempel petroleumsblå og antracitgrå toner for at skabe et smukt farvespil. Stagernes rillede overflade får farverne til at changere smukt sammen og skaber spændende dybder i designet.

Du også sætte Kählers Hammershøi-stager sammen med både de små stager til fyrfadslys og de større til lange stearinlys. På den måde skaber du forskellige højder og niveauer, og det bliver mere spændende at se på.

kahler-lysestager

Leg med det antikke udtryk

Mange har mindst ét Kähler-produkt i deres hjem, og derfor kan det måske være svært at se, hvordan du kan gøre det specielt. Sæt Kähler-lysestagerne sammen med andre af dine yndlingskeramikvaser, som du måske har arvet eller fundet på et loppemarked. På den måde får du skabt dit eget personlige stilleben, der kan kombineres på et hav af forskellige måder.

Ved at skifte en af vaserne ud, eller sætte dem sammen på forskellig vis, vil du med få greb skabe et helt nyt udtryk. Leg med forskellige former og strukturer og prøv dig frem for at se, hvad du synes fungerer sammen.

Ved at sætte Kähler-lysestager sammen med loppefund mikser du gammelt og nyt og skaber et spændende miks, som rammer lige ned i de designtendenser, vi ser lige nu, hvor alt ikke skal være nyt fra top til tå.

Hotte boligmaterialer

En af de store, hotte boligtrends har de senere år været at indrette sig med naturmaterialer. Det kan se supergodt ud at indrette med en stor metallic lampe over spisebordet, men det kan også hurtigt se forkert ud, hvis du ikke sætter den sammen med det rigtige tilbehør.

En lettere måde at integrere de fine materialer er i mere diskrete mængder og former. Kählers lysestager i sølv har med enkle striber formået at skabe et raffineret udtryk, som blødgøres af de hvide striber. Kähler lysestager i sølv fås i 3 stk., som har forskellige højder. Du kan sætte de tre Omaggio-stager i en hvid vindueskarm – så skaber du et helt roligt udtryk, hvor metallic-detaljerne får lov at træde tydeligt frem uden at være frembrusende.

kahler-lysestager

Du kan også eksperimentere lidt og sætte en Kähler vase i perlemor sammen med sølv-stagerne for at lege med de forskellige naturmaterialer. Kähler er ofte på tilbud, så hold øje blandt andet øje på nettet for at finde Kähler lysestager og Kähler vaser på tilbud.

Velvære på badeværelset

Skab en wellness-feeling på badeværelset ved at sætte en Kähler Hammershøi lysestage i vindueskarmen og fuldend udtrykket med en Kähler vase i perlemor, hvor du sætter et par tørrede grene eller duftpinde i. Det danner de helt rigtige rammer for selvforkælelse efter en hård uge med mange praktiske gøremål. Og det ser samtidig super eksklusivt ud.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan og hvor du pynter med levende lys. Så vær ikke bange for at lege og eksperimentere i din boligindretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.