Med en affaldsspand og poser kommer der orden på arbejdsmiljøet foto kontortingdk
Med en affaldsspand og poser kommer der orden på arbejdsmiljøet (foto: kontorting.dk)

Vi bruger rigtig meget af vores tid på vores arbejde. Derfor giver det mening, at skabe de bedste rammer for vores arbejde, når vi er på arbejde. Det vil altså med andre ord sige, at vi skal skabe de bedste fysiske rammer for vores udførelse af vores arbejde. Dette kunne indebære at vi skal have et funktionelt kontor. Et funktionelt kontor kunne indebære at have et hæve eller sænke bord. Et hæve eller sænke bord er nemlig med til, at skabe de bedste rammer for din fysiske tilstedeværen på kontoret. Grunden til dette er, at du kan indstille din arbejdsstilling på forskellige måder i løbet af dagen.

 

Hold orden på kontoret

Men et funktionelt kontor har naturligvis også andre ting. Her er et ergonomisk tastatur også en essentiel ting for, at skabe de bedste rammer for dit kontor. Et ergonomisk tastatur er nemlig et tastatur, som er designet efter dine hænder. På den måde skaber du de bedste rammer for dit arbejde. Men der er også andre elementer, som man glemmer, når man skal skabe de bedste rammer for sit arbejde. Dette er de ting, som man ikke nødvendigvis ligger mærke til. Men som rent faktisk har en betydning. Dette indebærer blandt andet ens håndtering af skrald.

 

Skab de bedste rammer for dit kontor med en pedalspand

Den måde som du håndterer dit skrald på arbejdet, har en stor betydning. Derfor giver det mening, at du lige tager det lidt alvorligt. Dette kan du eksempelvis gøre med en pedalspand. En pedalspand er nemlig sådan en skraldespand, som har et låg. Og dette låg lukker den selv ned på skraldespanden. På den måde skal du ikke tænke på en eventuel ubehagelig luft på resten af kontoret. Med en pedalspand er du med til at tage hensyn til andre på kontoret. Og på den måde er du endvidere med til, at skabe de bedste rammer for dit arbejde og jeres kontor.

Se et stort udvalg af pedalspand her: www.kontorting.dk

 

Find mere herinde:

Få styr på nøglerne med et godt nøgleskab til jobbet eller hjemmet

En sæbedispenser med sensor øger hygiejnen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.