Alting ruller nemmere med et køreunderlag (foto: kontorting.dk)
Alting ruller nemmere med et køreunderlag (foto: kontorting.dk)

Uanset om man har sit eget kontor derhjemme eller om man sidder på et kontor på sin arbejdsplads, er det vigtigt at have en god kontorstol. På en god kontorstol skal der naturligvis være hjul, så man ikke behøver at rejse sig, hvis man skal nå noget i en skuffe. Hjulene under kontorstolen er dog ikke kun en god ting. De kan nemlig hurtigt slide enormt meget på gulvet, og derfor er det vigtigt at have et godt køreunderlag til kontorstolen.

Vælg et ordentligt køreunderlag til kontorstolen

Her er der mange der vælger bare at bruge et almindeligt tæppe, så gulvet bliver skånet. Men som de fleste der har afprøvet dette formentlig har fundet ud af, er det næsten umuligt at køre med en kontorstol på et gulvtæppe. Derfor skal man vælge et rigtigt køreunderlag af plastik, som man kan have liggende foran skrivebordet. Gør man dette, vil man ikke bare gøre livet lettere for sig selv, men man vil også sikre sig, at man ikke behøver at slibe gulvet hvert andet år. Gulvet bliver nemlig hurtigt slidt af hjulene på en kontorstol, fordi hjulene ikke får lov til at dreje ordentligt rundt.

Køreunderlag til kontorstol i børneværelset

Det er dog ikke kun voksne, der har brug for et køreunderlag til kontorstolen. Også i børneværelset kan det være en god ide, at have et sådant underlag. Når børn sidder ved skrivebordet, hvor de enten sidder og tegner eller laver lektier, bliver der nemlig kørt godt rundt på kontorstolen. Det er også lettere at lave regler for børnene, når man har et køreunderlag liggende. Børn synes nemlig at det er enormt sjovt, at køre rundt på en kontorstol, og derfor kører de ofte rundt i hele rummet. Med et køreunderlag kan man lave regler for, at kontorstolen kun må være på dette område.

Sørg derfor for at anskaffe et rigtigt køreunderlag til kontorstol.

 

Kig videre i disse indlæg:

Med en magnetisk glastavle bliver du kreativ med et snuptag

Fotopapir er mere end blot papir – udnyt forskelligheden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.