Sikr dine værdier med hængelåse

lås

Hvad enten du bor i Skanderborg eller har din daglige gang i Aabyhøj, så skulle det gerne give en form for sikkerhed at opbevare dine værdier i dit hjem. Hjemmet er vores base, og hvis ikke noget er sikkert der, hvor er det så? Skulle indbrudstyven være ude, så er der dog stor sandsynlighed for, at dit hjem ikke er så sikkert, som du måske går og tror. De fleste indbrudstyve kender nemlig mange tricks, og selvom du gemmer dine værdier godt væk, er der stadig stor risiko for, at de bliver fundet under et indbrud. Heldigvis kan du sikre dig bedre ved at anvende hængelåse, så dine mest dyrebare ejendele bliver sværere for tyvene at få fat på.

Hængelåse kan for nogen måske virke som en overdrevet løsning, men de kan i sidste ende vise sig at være en god investering. Når indbrudstyvene er på arbejde, er de nemlig ofte under tidspres, da de jo helst ikke vil opdages, og er dine værdigenstande låst væk, er der en sandsynlighed for, at tyvene lader dem ligge. Hængelåse er selvfølgelig ikke en garanti, men de giver alligevel et yderligere forsvar mod langfingrede besøgende.

Risiko for indbrud

Der blev i 2017 begået flere end 29.000 indbrud i Danmark, men selvom dette tal kan virke højt, er det faktisk et fald på 8% set i forhold til året før. Dette betyder dog ikke, at du er uden for risikozonen, da man jævnligt hører historier om både store og små indbrudsbølger. I Skanderborg Kommune blev der i 2017 udført 480 indbrud, mens du især skal passe på, hvis du bor i Aabyhøj, da der i Aarhus kommune i samme år blev udført hele 1.757 indbrud, hvilket gør Aarhus til den mest indbrudsramte af alle landets kommuner.

Årsagerne til, at tyvene vælger et bestemt hjem at begå indbrud i, kan være mange, og det er svært at sikre sig mod alle eventualiteter. Det er dog altid en god idé at være forberedt, og bor du i en meget hårdt ramt kommune, bør du især være opmærksom på at gøre dit hjem mindst muligt attraktivt for de kriminelle.

En hængelås er prisen værd

Ordensmagten er heldigvis gode til at fange tyveknægtene, men det hjælper ikke så meget, hvis ens ting allerede er blevet stjålet. Med hængelåse kan du være lidt mere sikker på, at du ikke bliver en del af statistikken. Selvom det måske virker som en stor investering at skulle låse alle sine ting af, så kan det sig i sidste ende vise sig at være alle pengene værd, for hvad betyder mest for dig: de småbeløb, du skal bruge på hængelåse, eller de ting, der skal låses af? Tænk dig derfor om en ekstra gang, inden du fravælger hængelåsene, da de kan være medvirkende til at spare dig for mange penge samt frustrationer, og selvom du forhåbentligt ikke bliver ramt af et indbrud, så giver hængelåsene alligevel ro i sindet, hvilket kan være svært at sætte en pris på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.