Sengebunde skabe balance i søvnen.

Sengebunde (foto: sengespecialisten.dk)
Sengebunde (foto: sengespecialisten.dk)

Har du fundet madrassen for din fremtidige søvn, føler du at lykken er gjort. Det kan være du med din tidligere madras har sovet dårligt og har haft ondt i ryggen når du vågner og det er langt om længe på vej væk med en ny madras.

Du får din nye madras hjem og placerer den i din sengebund og selvom din søvn føles bedre efter hjemkomsten med ny madras, så begynder du efter noget tid at få ondt i ryggen og ligge ubehageligt igen. Dette skyldes ikke din nye madras, for den er fin nok, du har snakket med en sengespecialist og han har lyttet og tilbudt dig en madras som passer til dig. Du glemte dog at overhøre hans tale om sengebunde, fordi du allerede havde en derhjemme som du sagtens kan bruge.

Sengebunde til alle typer af senge

Problemet er dog at sengebunde er stort set lige så vigtige elementer til en god nattesøvn som den perfekte madras. Sengebunde sørger for at støtte de rigtige steder og tillader luften at cirkulere korrekt. Så det er bestemt ikke ligegyldigt hvilken sengebund du har stående derhjemme, for det kan lige så meget den som giver dig ondt i ryggen i din nattesøvn og ikke din tidligere madras, som du ellers har gået rundt og troet på.

Kigger du efter elevationssenge, så er sengebunden det vigtigste, da den skal holde på madrassen og et godt råd er at investere i en sengebund og madras som stammer fra samme producent, da de har stor fokus på at skabe balance mellem deres produkter og det bliver en fordel for dig, som gerne vil finde den ultimative balance mellem madras og sengebund.

Så husk når du kigger efter ny seng at sengebunden er lige så vigtig som madrassen og det kan godt betale sig at få en specialist hjem og vurdere om ens nuværende bund kan betale sig at beholde eller om man skal investere i en ny og købe nyt af det hele. Det skåner din ryg i lang tid.

Du kan finde et udvalg af sengebunde her

3 thoughts on “Sengebunde skabe balance i søvnen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.