En vinreol (foto traevarer.dk)
En vinreol (foto traevarer.dk)

Det kan være, at du er typen, man vil betegne som vinentusiast. Du har måske et større vinlager og har godt styr på druesorter og gode årgange. Du er sikkert altid mand for at finde den rette vin til aftensmaden eller fødselsdagsgaven. Det kan også være, at du ikke ligefrem vil betegne dig selv som vinkender, men at du alligevel holder af at have et par gode flasker liggende, hvis den helt rigtige lejlighed nu skulle byde sig. Lige meget om din vinsamling er stor eller lille, kan det være en god idé at investere i en reol til vinen.

Hold styr på din vin i en dertilhørende reol

Du kan let og hurtigt skabe overblik over din vin i en vinreol. Vinflasker kan være svære at opbevare ellers, og som bekendt er vinkasser ikke altid det kønneste. Hvis du vil spare plads og organisere dine vine, kan du med fordel investere i en god vinreol. I vinreoler kan du sortere vinen, så du altid har overblik over de forskellige druesorter og årgange. På den måde vil du lynhurtigt kunne finde den rigtige flaske frem, når du får gæster.

Vin tager sig allerbedst ud i en reol

Din vinsamling vil tage sig meget bedre ud i en reol. Vinreoler findes i alle størrelser. Hvis du for eksempel har et helt kælderrum, der er dedikeret til dine vine, kan du sagtens få en stor vinreol, der kan stå langs væggene. Omvendt kan du også købe en lille reol, der eksempelvis kan stå over køleskabet. På den måde har du altid en god flaske ved hånden, når du laver mad eller får gæster på besøg. Vinreoler egner sig altså både til den store og lille vinsamling.

Find en reol til din vin, klik her

 

Find gode tilbud på fine vin reoler her:

Indret dit hjem realistisk med en flot tallerkenrække

Lad dig inspirere af norden med By Nord sengetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.