Hold styr på tankerne (foto kontorting.dk)
Hold styr på tankerne (foto kontorting.dk)

Den sorte tavle med det dertilhørende kridt, som kan fremkalde ubehagelige lyde de fleste kan genkalde sig, er så godt som død. Fremtidens tavle er en magnetisk glastavle. Her kan man både tegne med tusch, som let kan tørres af, post-its kan hænges op og tages ned uden videre, og magneter kan naturligvis indgå som en del af en illustration.

Det er ikke svært at forestille sig, hvordan en magnetisk glastavle kan øge udbyttet af en brainstorm-session. Magnetiske glastavler tilbyder glimrende dynamiske kvaliteter, ved at den både kan holde på magneter, som kan holde papir med vigtige informationer. Samtidig kan tuscher der er lavet til formålet bruges til at tegne med. Det giver tydelige streger, som nemt kan tørres af igen.

Også udenfor de professionelle sammenhænge, kan det give særdeles god mening at gøre brug af magnetiske glastavler. Forestil dig det travle hjem, med mor far og tre børn. Her skal to fuldtidsjobs, skole og et hav af fritidsaktiviteter gå op i en højere enhed. Lige netop i den situation kan det være en fordel at have en magnetisk glastavle, som samlingspunkt for alle oplysninger om hvem i familien der gør hvad på en given dag.

Udnyt en magnetisk glastavle optimalt

Udover at være rigtig smart som opslagstavle, så er en magnetisk glastavle også rigtig praktisk i forhold til at den kan bruges igen og igen til forskellige formål. I modsætning til flip-charts med store ark papir, som er dyre i indkøb, kræver det blot en overtørring med en tør klud, før en magnetisk glastavle er klar til at rumme endnu flere fantastiske idéer.

Magnetiske glastavler er optimale i virksomheder, som stedet hvor processer kan følges. Med en række magneter og et gitter der illustrerer dele af en proces, er det let at flytte magneterne så de passer til hvor langt en given proces er. Det giver overblik og overskuelighed, som kan være med til at gøre medarbejdere i en virksomhed trygge omkring hvad der sker.

Find en magnetisk glastavle på www.kontorting.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.