Køb en smuk vase fra Lyngby til dit hjem (foto cahetu.com)
Køb en smuk vase fra Lyngby til dit hjem (foto cahetu.com)

Det er detaljerne, der gør forskellen. Dette virker måske en smule selvfølgeligt for de fleste, men når man ser de detaljer udenfor ens samlede stue eksempelvis, så kan det godt være svært at se denne lille tings betydning i det store hele. Men en enkelt genstand kan løfte en hel stues udtryk, og det er med at finde frem til netop disse genstande. Nogle af disse er porcelæn fra Lyngby. Der er en elegance over at have porcelæn i sit hjem, og om det er en enkelt vase i vindueskarmen eller et helt spisesæt i skabet, har det stadig den samme effekt. Det giver elegance og stilsikkerhed i en stue, som måske ellers havde virket lidt middelmådig.

Bring traditioner ind i dit hjem med Lyngby porcelæn

Helt traditionelt set kommer porcelænskunsten fra Kina, men den har været en del af den vestlige og den danskes kultur i mange århundreder efterhånden. I dag tager det ofte for lang tid at lave produkter ud af porcelæn, da vi vil have vores ting så billige som muligt, men når vi ser nogle af de få designs, der stadig bruger porcelæn som materiale, kan vi se deres fordele. Dens både styrke og skrøbelighed giver vasen eller tallerkenen en skønhed, som ikke kan findes i plastik, og dette udtryk giver hele det rum, hvor porcelænet står i en elegance, som andre materialer ikke kan bidrage med.

Lyngby porcelæn bringer fortid og nutid sammen

Porcelænsfirmaet Lyngby blev etableret helt tilbage i 1936 og producerede indtil 1969 produkter, der ikke bare var populær blandt befolkningen, men som også satte et aftryk på hele branchen. I 2012 genopstod fabrikken og dens mest ikoniske design, Lyngbyvasen fortsatte den succes, som den havde, da den kom til verden. Det gamle firma formår at give de originale designs nyt liv i deres oprindelige form.

Se på  Lyngby porcelæn her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.