By nord sengetøj giver en naturlig stemning (foto cahetu.dk)
By nord sengetøj giver en naturlig stemning

Det er igen blevet moderne at indrette sit hjem med et stærkt personligt præg. I en lang årrække har det personlige skulle vige i baggrunden for det minimalistiske og stilregne design. Disse elementer opererer naturligvis stadig indenfor indretning, men de personlige ting har fået en langt vigtigere rolle i hjemmet. Åbner man boligmagasiner kan man nu se, hvordan moderne designmøbler, loppemarkedsfund og arvestykker florerer side om side og komplementer hinanden. Det giver netop det resultat, at hjemmet virker varmere, hyggeligere og langt mere personligt. Det gælder alle facetterne af indretning. Fra den kunst der pryder væggene til puder og nipsgenstande.

By Nord sengetøj

Ofte er ens seng en smule kedelig. Mange har hvidt sengetøj og således kommer sengen til at fremstå som et noget sterilt og uinspirerende møbel. Det ændrer By Nord til gengæld på med sengetøj hvis motiver er flotte og stolte nordiske landskaber og dyr. Det er utrolig simpelt men alligevel med til at live gevaldigt op i soveværelsets udtryk.

Sengetøj skal være komfortabelt

For at det hele ikke skal gå op i indretning og æstetik, er det vigtigt at slå fast, at By Nords sengetøj er i super høj kvalitet. Det er både blødt og behageligt at sove i, hvilket naturligvis bør komme før den dekorative effekt. For søvn er så centralt, for at vi kan trives og komme igennem dagligdagen med overskud, godt humør og energi. Derfor er det – selvom man ønsker sig et moderne hjem – ikke et sted man skal gå på kompromis. Dårlig søvn og de negative konsekvenser det medfører, er ikke værd at ofre for ”det rigtige” look i soveværelset. Som sagt imødekommer By Nord dette problem, ved at lave sengetøj der både er æstetisk høj værdi, lige såvel som super komfortabelt og behageligt ved brug. På den måde kan man både ramme et personligt og moderne look i soveværelset, samtidig med at komforten er i højsædet.

Gå til By Nords hjemmeside her: http://www.bynord.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.