staal-altaner

Fordi altaner som sådan kun hænger fast på muren, skal sikkerheden også være i top. Det betyder, at du skal være sikker på, at du skal vælge det rigtige firma og den rigtige altan, før du får den sat op, så du er helt sikker på, at du er i sikkerhed. Man skal med som så meget andet ikke bare vælge det første og det bedste firma til at bygge éns altan. Derfor bør du tjekke firmaer, du har fået anbefalet eller har fundet på nettet.  Du kan google dem til at starte med, så du kan finde gamle artikler eller lignende om firmaet. Hvis de tidligere har lavet dårligt arbejde, er det nemt at finde ud af det på nettet i dag.

Vælg det rigtige firma

Derudover bør du spørge ind til det arbejde de tidligere har lavet. Måske kender du nogen tidligere kunder, så du kan få lov til at komme ud og se noget af arbejdet. På den måde kan du nemt finde ud af, hvilke firmaer der er gode, og hvilke der er mindre gode. De fleste firmaer fortæller helt sikkert, at alle deres altaner er lige sikre. Men objektivt set er det bedst med en altan af stål. Stål er det bedste materiale. Den holder længere end én i f.eks. aluminium, og faktisk er stål tre gange så stærkt, hvilket vil sige, at det kan golde til flere mennesker på én gang.

Vælg den rigtige altan

Samtidig ruster den ikke, fordi den er varmgalvaniseret. Det i sig selv er sikrere og betyder desuden, at du ikke skal ud og investere i en ny altan før om lang tid. Uanset hvad du vælger, både af altan og byggefirma, er din sikkerhed nummer ét på listen. Derfor tager mange firmaer og forhandlere også ud før, de sætter altanen op, og tjekker om det overhovedet kan lade sig gøre. Hvis bygningen er for gammel og slidt, kan det være, du slet ikke får nogen altan. Husk også at tjekke op med din vicevært eller udlejer, inden du går i gang med projektet. Måske må du slet ikke få en altan, der hvor du bor.

 

Stålaltaner er i de seneste år blevet mere og mere populære

Altaner er ikke blot altaner – en altan giver dig som boligejer en glimrende mulighed for at udnytte din boligs fulde potentiale. Du kan bringe lyset helt ind i rummene, udnytte et effektivt udluftningssystem og samtidig kan du ved nogle altantyper også udvide boligens areal, så du kan nyde din morgenkaffe i solen på en altan eller måske bruge altanen som en minigårdhave. Mulighederne er mange og du kan sagtens få rådgivning fra eksperterne til, hvordan du får det bedste ud af din altan. Alle altaner leveres med 30 års garanti – du sikres altaner af højeste kvalitet og kaliber, samtidig skal du ikke tænke på din sikkerhed.

staal-altan

Indret dit ekstra uderum

Alle altaner lever nemlig op til de nyere og strammede regler indenfor personsikkerhed og miljøvenlige materialer. Disse stålaltaner har en yderligere fordel, frem for altaner med beton eller glas. Galvaniseringen. Når stål galvaniseres betyder det, at de ikke vil være modtagelige over for rustprocessen. Stålet vil derfor holde i mange år, set til forskel for almindeligt ubehandlet stål. Med disse altaner har du samtidig mulighed for at få designet stålet i den farve du har lyst. Som standarden leveres de dog enten i farverne; grøn, antrasit grå, lysegrå og sort. Stålaltaner findes i to forskellige altantyper – den franske altan uden gulv og den mere kendte altan med lidt eller meget gulvplads.

Stålaltaner med 30 års garanti

Den franske altan består af en indadgående dør og et omkransende værn af galvaniseret stål. Med denne altan bringer man lyset helt ind i rummet og giver mulighed for en mere effektiv udluftning. Den anden altantype tilbyder gulvplads af forskellig størrelse alt efter design. Her får man ikke bare lys og luft ind i stuen, men man udvider decideret boligens areal. Hvordan man udnytter en sådan altan er der flere løsninger på. Om det er en minigårdhave, et tørrested for tøjet, et fristed for sindet, et godt sted at nyde sin morgenmad? Der er mange muligheder. Kan du se dem?

Altaner i stål passer på de fleste husgavle

De fleste mennesker får rigtig stor glæde af en altan, der bliver et ekstra frirum i forlængelse med resten af hjemmet. Hvis du bor i lejlighed i en større by, har du måske ikke adgang til en have eller den helt store natur. Med en altan kan du alligevel nyde den friske luft og en god udsigt, og på den måde kombinere storbyens fordele med natur. Måske bor du i hus og har adgang til en have, men alligevel kan altanen skabe lys og luft i hjemmet, og så giver den rum til afslapning og fordybelse. Det er på en altan, du kan invitere vennerne over til et glas vin eller nyde morgenkaffen og dagens avis i dagens første solstråler. Der findes et hav at materialer, men altaner i stål kan især anbefales.

Stål kan anbefales som materiale til altaner

Når du så har besluttet dig for, at du vil investere i en altan, kan det virke uoverskueligt at skulle vælge materiale og type. En altan er som bekendt udendørs hele året og skal derfor kunne holde til både vind og vejr. Det kan derfor godt betale sig at vælge en altan i stål, der er slidstærkt og kan holde til at lidt af hvert. Derudover kræver stål et minimum af vedligeholdelse og tager sig godt ud på de fleste husgavle. Det strømlinede materiale stål, passer godt ind i de fleste huse og lejlighedsbyggerier.

Altaner i stål kræver et minimum af vedligeholdelse

Det kan være en god idé at observere sin husgavl på en solskinsdag for at se, hvor det er mest hensigtsmæssigt at få monteret altanen. På den måde er du sikret, at du får mest muligt ud af solskinstimerne med dit nye uderum. Mange ønsker også at få sat afskærmning på altanen, der skærmer for både vind og naboernes nysgerrige blikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.