En hovedpude skal være lavet så den passer til dig (foto dunlopillo.dk)
En hovedpude skal være lavet så den passer til dig (foto dunlopillo.dk)

Hvordan skulle man kunne falde i søvn uden en hovedpude. For mange er det umuligt at falde i søvn uden at have nakken og hovedet hævet en smule. Af den grund er det også en god ide at investere i en hovedpude, der hæver hovedet præcist på den måde, som man allerhelst ønsker det. Der er ingen grund til at gå på kompromis med komforten i en hovedpude, da det nemlig kan være med til at påvirke en på negativ vis. Man kan blive forvænt på en forkert måde ved at ligge i en dårlig position. Dette kan på sigt føre til en dårligere søvnkvalitet, ligesom det på endnu længere sigt kan føre til smerter omkring nakken og kronisk migræne. En hovedpude, der passer til ens nakke, ens hoved og ens sovevaner er at foretrække. Og den er faktisk ikke så svær at finde. Nu om dage findes der mange forskellige hovedpuder i forskellige størrelser og materialer. De forskellige materialer har forskellige hårdheder og forskellige føles derfor på vidt forskellige måder.

Tryghed og vaner

Der findes altså både hårde og faste puder, ligesom der også findes bløde og dunede puder. Hver og især er de forskellige, og de tiltaler på samme vis også til forskellige mennesker. Det har selvfølgelig meget at gøre med folks kropsbygninger, men har i særlig grad også noget at gøre med vaner. Vaner har nemlig meget at sige, når det kommer til den måde, vi hver og især falder i søvn på. Vaner er nemlig med til at bygge et bånd af tryghed, der er fundamentalt for at kunne falde til “ro”. Den hovedpude man vælger bør derfor også mest af alt være en, som blot umiddelbart tiltaler en.

Stort udvalg

Der findes et stort udvalg af forskellige hovedpuder på markedet, af forskellige materialer, i forskellige former og størrelser.

Læs meget mere om hovedpuder her

 

Klik videre:

Det er værd at vente på elevationsseng tilbud

Lad dig inspirere af norden med By Nord sengetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.