Gør hjemmet klar til efteråret med lampeloppefund

lampeloppefund

Efteråret kan være over os, før vi får set os om. Det er ikke rart at tænke på mørket og kulden her i det dejlige sommervejr, men du kan forberede dig lidt ved at købe nogle lamper i god kvalitet på nogle af de mange loppemarkeder, der bliver afholdt om sommeren.

Selvom vi ikke har lyst til at tænke på det her i de lækre, lyse sommerdage, så bliver det jo igen efterår og mørkt. Det skader faktisk ikke at tænke på det nu, hvor der er masser af loppemarkeder over hele landet. Der kan du passende gå på jagt efter lamper og lysestager. De kan lyse dit hjem op, når det igen bliver mørkt uden for.

Der er mange penge at spare på at gå på loppemarked frem for at købe lamperne som nye. Hvis du vil have lamper i en god kvalitet, kan du nemlig godt ende med at skulle give en hel del penge for dem. På et loppemarked vil du kunne få kvalitetslamper til en rigtig god pris – og hvis du ikke synes, at prisen er helt god nok, er det jo altid i orden, at du prøver at prutte om prisen.

Der er en række loppemarkeder rundt om i hele landet, hvor du kan finde et stort udvalg af en lang række forskellige ting. Om efteråret føles det ofte som, at du aldrig kan få for mange lamper. Derfor er det en god ide at gå på jagt efter dem her. Lamperne er også nemme at have med hjem i bilen – i modsætning til for eksempel en ny sofa eller et skab.

Det skal du holde øje med i forhold til lamper på loppemarkeder

Når du tager på loppemarked for at finde en ny lampe, bør du gå efter lamper i emalje. De lamper, som du kan købe i en butik i dag, er som regel sprøjtemalet og har derfor en helt anden kvalitet end de gamle lamper i emalje. Kvaliteten er virkelig noget, der vil kunne fornemmes, når lampen står i dit hjem.

Er du ikke så meget til de emaljerede lamper, på trods af deres gode kvalitet, bør du i stedet gå efter en lampe i et industrielt look. Det rå og industrielle er in i disse år, og hvis du kan finde en lampe i den stil på et loppemarked til spotpris, vil det jo bare være en gevinst.

Sørg for, at dine loppefund kan bruge en LED-pære

Når du køber lamper, bør du sikre dig, at du kan bruge en moderne LED-pære i dem. Du kan få pærerne med stort set alle former for fatninger, så det vil være ret usandsynligt, hvis du ikke kan. Men det er nu en god ide at have det for øje alligevel, for en LED-pære er klart den billigste løsning, når det kommer til pærer. Ikke bare bruger den meget mindre el, den har også en levetid, der er mellem 15 og 50 gange længere end en normal pære. Læs mere på LedProff.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.