Giv dit barn den bedste søvn med en junior seng

Hvad sover dine børn i? (foto traevarer.dk)
Hvad sover dine børn i? (foto traevarer.dk)

Der hersker ikke længere nogen tvivl overhovedet, om hvor vigtigt god søvn er for vores forgodtbefindende. Efter utallige undersøgelser og en masse evidens på området, kan man derfor roligt regne med, at søvn er noget af det vigtigste for vores trivsel. Uden den rette mængde søvn, i god kvalitet, kan vi nemlig hurtigt opleve negative konsekvenser og i sidste ende ubehagelige følgesygdomme. På kort sigt vil man mærke ubehag, svimmelhed, humørsvingninger og en generel ubalance i kroppen. Mange har sikkert prøvet at få for lidt søvn, enten en enkelt nat eller i en kortere periode. Det kan absolut ikke anbefaler, og man kan med det samme mærke, hvad det gør ved en. På lang sigt er det endnu værre. Mange kommer til at døje med stresslignende symptomer og andre ganske ubehagelige konsekvenser.

En god seng er essentielt

Derfor er der ingen tvivl om, at vi ikke må nedprioritere i vores soveværelse. Sengen og rammerne omkring søvn skal være tip top. Det handler nemlig om at give os selv de bedste forudsætninger for at få en optimal søvn. Seng, dyne, gardiner og klima i soveværelset er nogle af de elementer, der er vigtige at tage alvorligt.

God søvn for børn er helt uundværligt

Søvn er helt centralt for voksne, men det er faktisk endnu vigtigere for børn. Børn vokser og udvikler sig, og har derfor i endnu højere grad end voksne, brug for god søvn. Det gælder hele barndommen men især også det stadie, hvor man går fra vugge til en juniorseng. Det er vigtigt ikke at vente for længe med det skift, selvom det som forælder kan være svært at acceptere, at ens barn nu er vokset fra vuggen. En god juniorseng holder imidlertid længe, og der er netop plads til, at ens barn kan vokse i mange år førend det er nødvendigt med en ny seng igen.

Køb din juniorseng her

2 thoughts on “Giv dit barn den bedste søvn med en junior seng”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.