fodstøtte til hjemmekontoret kontortingdk
Find dig en fodstøtte til hjemmekontoret (foto: kontorting.dk)

Selvom vi mennesker ikke er bygget til at sidde stille i længere tid, så tilbringer mange mennesker en stor del af deres hverdag i en passiv position. Dette betyder, at de ikke bevæger sig og er fysisk inaktive, når de for eksempel er på arbejde. Mange starter og slutter arbejdsdagen ved et skrivebord og de eneste gange man rejser sig er, når der er frokostpause eller man skal forbi toilettet. Derfor er det vigtigt, at man sidder godt, når man skal tilbringe så mange timer ved bordet.

 

Træt sidst på dagen?

Hvis ikke man sikrer sig en ordentlig position, når man sidder ned, så kan man risikere at få ondt i ryggen. Samtidig, så kan man også sinke omløbet af blod i benene og armene, hvilket ikke er sundt for musklerne. Man kender det måske også derhjemme fra sofaen, hvis man har siddet i samme stilling i gennem en lang film, kan det synes som en stor opgave at komme op fra sofaen igen. Når vi sover, så sørger vi også ubevidst for at skifte stilling og lægge i mange forskellige positioner igennem hele natten. Ellers ville vi også få ondt i ryggen.

 

En fodstøtte er et af midlerne for en bedre siddestilling

For at mindske generne ved at sidde stille på arbejde eller derhjemme en hel dag, så er det for det første vigtigt at få bevæget sig ved at rejse sig op og strække sig flere gange om dagen. For det andet så er det vigtigt at sørger for en god siddeposition, når man så sidder ned på stolen. Derfor kan det være nødvendigt at tilpasse sin arbejdsstation efter nogle forskellige forhold. Det kan for eksempel være vigtigt at ens ryglæn har den rigtigt indstilling, så man får den rigtige holdning og hældning. Her handler det for eksempel om at få nok støtte til sin læn. Andre gange handler det om at få fødderne op i den rigtige højde. Her kan en fodstøtte være et godt redskab.

 

Vil du se mere om fodstøtter, så kig her

 

Klik dig også herind:

En sæbedispenser med sensor er velegnet på kontoret

Et nøgleskab kan være en investering i sikkerheden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.