En dug bekytter bordet og pynter op som en del af indretningen foto kontortingdk
En dug bekytter bordet og pynter op som en del af indretningen foto kontortingdk

Efter et langt år med masser af arbejdsopgaver for virksomheden, er det ved at være tid til at stoppe op for at trække vejret. Dette er nødvendigt for at alle kan holde motivationen oppe. Derfor skal man som leder i en virksomhed, sørge for at man på dette tidspunkt får vist sine ansatte, at man sætter enormt stor pris på den indsats, som de har leveret i løbet af året.

Detaljerne tæller

Det er noget man dels kan gøre via den firmajulegave, som de ansatte skal have. Her kan man sørge for at købe en rigtig fin julegave, som de ansatte vil kunne bruge til noget. Og dels kan man invitere de ansatte til en hyggelig julefrokost, hvor der kan blive snakket om lidt af hvert. Og sidstnævnte er bestemt ikke noget, som man skal undervurdere effekten af.

En god julefrokost med festlig borddækning

Til en julefrokost, hvor der er rigeligt med lækker mad og al den drikkelse, som de ansatte har lyst til at få, vil de ansatte virkelig føle sig værdsat. Som leder vil man også kunne komme tættere på de ansatte, fordi snakken går lidt anderledes end normalt. Der vil nemlig blive snakket meget mere uformelt, end der bliver til daglig, og det kan gøre at nogle ansatte, vil komme mere på banen end de er normalt. Når man efterfølgende kommer tilbage på arbejde, er der stor sandsynlighed for, at stemningen vil være rigtig god. Men for at julefrokosten virkelig skal have sin effekt, er det nødvendigt at man som leder sørger for, at der bliver gjort noget ud af det. Dette indebærer eksempelvis, at der er blevet pyntet flot og festligt op på bordet. Når der bliver det, bliver alle i festligt humør og har lyst til at åbne sig op over for andre.

Få gode og sjove råd til julefrokostens borddækning hos kontorting.dk.

Kig videre i disse indlæg:

Fotopapir er mere end blot papir – udnyt forskelligheden

En sæbedispenser med sensor øger hygiejnen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.