fede plakater (foto: minplakat.dk)
fede plakater (foto: minplakat.dk)

Fede plakater skal gerne kunne skabe billeder i fantasien, der breder og spinder sig ud. Der må gerne være en slags pirring af fantasien på spil, når man ser på plakaterne. Det har meget at gøre med den naturlige nysgerrighed, som mennesket har overfor sin omverden. Hvis der er en grundlæggende lyst til at udfordre og se på sin omverden, er der også en grundlæggende grund til at gå interaktion med denne. Enhver forståelse bunder på sin vis i erindringsbilleder. Derfor kan være fede plakater med billeder af flotte steder eller spændende begivenheder være med til at spænde fantasien ud som en slags bue. Når buen på den måde er spændt, er man som individ også sikret en slags sund tilgang til sin omverden. Man er faktisk sat i en interessant position, hvor man kan imødegå sin omverden med en slags interesse og aktivitet, der kan være med til at skabe nye muligheder.

Vinduer til verden

Det lader i hvert fald til, at æstetikken har meget at sige, når det kommer til udforskningen af selvet og af verdenen. For vi kan ikke komme uden om det. Æstetikken er en måde repræsentere selvet og omverdenen på. Det er en måde at komme i kontakt med det, der er omkring os på. Fede plakater er plakater, der på sin vis allerede har været spundet af fantasien. Det er på sin vis måder at tilgå en verden på, der venter på at blive italesat eller skabt med ordets magi. Hvis der findes talmagi, må der findes ordmagi, der knytter sig til billeder og erfaringer. Det er ord, der giver billederne identitet og liv.

En smuk sammenhæng

Fede plakater er altså plakater, der skaber sammenhæng mellem menneske og væren. Fede plakater kan ses som vinduer ud til den omkringliggende verden, der bare venter på at blive set og berørt.

Læs meget mere om fede plakater

 

Se også disse indlæg

Vissevasse billeder pynter i ethvert hjem

Et hay sofabord binder menneske sammen med boligen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.