Spiseborde er noget alle hjem skal have (foto traevarer.dk)
Spiseborde er noget alle hjem skal have (foto traevarer.dk)

Det er enormt vigtigt, at man har en god base. Det er ens hjem, der netop skal udgøre denne. Det skal være der, hvor man føler sig tryg, godt tilpas og rigtigt hjemme. Væk fra hverdagens travle maskineri, og væk fra alle de forventninger man mødes med hver eneste dag. Ens hjem skal nemlig være det fristed, man ikke finder andre steder. Det skal være der, hvor man kan finde ro og trøst, og det skal være der, hvor man altid føler, at man kan smide benene op en fredag aften eller søndag formiddag. Man behøver nemlig ikke tænke over, hvad andre mener og tænker.

Indret dig så du føler dig mest komfortable

Det er vigtigt, at man indretter sig som man selv godt kan lide det. Man kan let blive fanget i drømmen om det perfekte hjem, men hvis man slavisk følger diverse magasiner og selvudnævnte eksperter, så er det med den risiko, at man føler sig fremmedgjort i sit eget hjem. Man har ikke noget forholdt til de ting, man omgiver sig med, og der er ikke nogen historie bag dørene til de forskellige rum. Det er langt bedre at blandt loppemarkedsfund, arvestykker og antikviteter med forskellige moderne designting og på den måde skabe sin egen personlige stil.

Et spisebord er hjemmets vigtigste samlingspunkt

Et spisebord er uden tvivl det vigtigste samlingspunkt i hjemmet. Stort set uanset hvem man spørger, så vil de svare det samme. Man sidder nemlig ikke kun og spiser der, man laver også lektier, snakker, spiller spil og er sammen med sine nærmeste. Det er også der, man sidder, når en god flaske rødvin bliver åbnet i venners lag. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan ens spisebord er, og det er vigtigt, at det er både brugbart og smagfuldt. Et godt spisebord kan holde i mange år, hvis man vælger et kvalitetsbord.

Find et smart spisebord her: http://www.traevarer.dk/kokken/kokkenmobler/spiseborde

Læs mere om spiseborde:

Spiseborde skal være indbydende og praktiske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.