Et smart sofabord passer perfekt i stuen (foto ilva.dk)
Et smart sofabord passer perfekt i stuen (foto ilva.dk)

Vi kender allesammen til de hyggelige stunder omkring et sofabord. Omkring et sofabord er det som om, at hyggen går lidt nemmere. Det er som om, at der en større frihed til at sige og gøre lige præcis sådan, som man lyster. Det er nemlig lidt som om, at et sofabord simpelthen bare inviterer til ro og magelighed af sådan en grad, at man ikke kan gøre andet end at lade sig omfavne af den. Et sofabord er altid åbent for besøg, især de hyggelige og de varme selskaber har det rart og roligt omkring et sofabord. Et sofabord er forlængelsen af spisebordet. Det er her middagsselskabet trækker hen, når stemningen er blevet mere løs, og snakken begynder at gå på tomandshånd. Den dæmpede belysning markerer blødt folk ansigter, de slår sig løs. Musikken spiller som regel bag ved. Men omkring et sofabord er der altid en velkendt hyggelig og god stemning. Det er som, at alle gode aftener forsøger at ende mageligt omkring et sofabord. Det har noget at gøre med den ro og den balance, som et sofabord præsenterer en for.

Det centrale punkt

Der findes altid en god grund til at bevæge sig hen til et sofabord. Måske vil man bare slappe af, måske vil man egentligt bare sidde og snakke. Måske har man brug for en flade til kaffekoppen. Uanset hvad er et sofabord en essentiel del af det at have en stue. Der er ikke så meget at sige til det. Et sofabord er indbegrebet af hjemmet, og alt hvad et afslappet og behageligt hjem indebærer for folk.

Æstetisk sammenføjning

Et skønt sofabord kan også være med til at give hjemmet et helt særligt æstetisk præg. Man skal derfor heller ikke glemme det æstetiske for det funktionelle, når man begynder at overveje et sofabord. Det skønne sofabord er med til at binde stuen sammen for øjnene af en.

 

Klik her for at se på et flot sofabord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.