Nogle mennesker vil hævde, at køkkenet er hjemmets vigtigste rum, mens andre mener, at soveværelset fortjener den plads. Men er det ikke snarere sådan, at det ene ikke behøver at udelukke det andet? Begge rum er med til at sikre vores helt grundlæggende behov for søvn og mad. Hvor både køkkenet og soveværelset før i tiden var meget lukkede rum, ser det anderledes ud i dag, hvor samtalekøkkenet er in, samtidig med at du gerne viser dine gæster dit velindrettede soveværelse.

Husk derfor på, at du også bør indrette dit soveværelse på smuk vis. Ligesom du er opmærksom på de andre rum i huset eller lejligheden, bør du bestemt også bruge krudt på at fremtrylle et soveværelse, som emmer af gode energier og en veltilpashed, der opfordrer dig til at slappe af og nyde din søvn.

Udsmyk dit soveværelse med et sengebord

Det er dejligt at bo i et hjem, hvor der hersker en fornemmelse af ro og velgennemtænkt indretning. Det er ikke så underligt, at der næsten er gået religion i indretning, og at dagens TV flyder over med programmer, som alle handler om, hvordan du indretter dit hjem på bedste og smukkeste vis.

Måske er du også hoppet på design-bølgen og er lige nu på udkig efter et sengebord til dit soveværelse. Et sengebord kan rent udtryksmæssigt indramme en seng, hvilket giver rummet et flot og symmetrisk udtryk. Alle mennesker orienterer sig både vertikalt og horisontalt, og derfor giver det mening at omgive sig med symmetri, da det er behageligere at se på.

Men vi skal også huske på, at indretning handler om mange forskellige elementer. Fra det store spisebord i stuen til de diskrete sengeborde, som du kan placere ved siden af din seng og på den måde udsmykke dit soveværelse med. For selvom et sengebord bestemt også har en funktionel værdi, er det først og fremmest et designmæssigt element.

Hvilken model skal jeg vælge?

Når vi har in mente, at et sengebord både har en funktionel og en designmæssig værdi, bliver det meget interessant og ikke mindst vigtigt at sørge for at finde den model, som passer til dig og dit hjem. Du kan selvfølgelig vælge at købe en model, som passer til dine senge, men det er ikke absolut nødvendigt. For eksempel kan det se godt ud, hvis du blander det gamle med det nye og på den måde forsøger at skabe nogle modsætninger, som bestemt har det med at spille godt sammen.

Men du skal vide, at der findes et utal af muligheder, og her kan du se et udvalg af nogle af dem. Med hensyn til sengebordets funktionelle værdi, kan det godt betale sig, at du tænker over, hvad du gerne vil anvende sengebordet til. Er du kun interesseret i at have et sted, hvor du kan lægge en bog efter endt læsning om aftenen, eller er dine krav til sengebordet større? Du kan nemlig også godt købe sengeborde, som er så store, at du har mulighed for at opbevare sager i det.

Er et sengebord dyrt?

Som det er antydet ovenfor, findes der mange forskellige varianter af sengeborde, og i sidste ende er det dig, som bestemmer, hvad du gerne vil have. Selvfølgelig hænger prisen sammen med kvaliteten af varen, som det gør sig gældende for langt de fleste forhold i livet. Men du kan også sagtens finde sengeborde til en meget fornuftig pris, hvor både design og brugsværdi er af ganske fin karakter.

Man kan også sige det på en anden måde. Det er ikke prisen på sengebordet, der nødvendigvis kommer til at vælte budgettet. Meget mere interessant og vigtigt for processen er det at finde præcis den model, som opfylder de behov, du har. Og så kan det ikke understreges nok, at et sengebord faktisk er et ret godt møbel at have ved siden af sig, når du skal til at sove og leder efter et sted at placere din bog og din mobiltelefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.