Et hay sofabord binder menneske sammen med boligen

Et Hay sofabord er meget mere end bare et sofabord (foto cahetu.com)
Et Hay sofabord er meget mere end bare et sofabord (foto cahetu.com)

Omkring et sofabord ved man, at der altid er god stemning. Der er noget meget afslappende, uformelt og bestemt reelt over at kunne sidde sammen omkring et sofabord. Det er som om, at samtalen altid har rykket sig over til en mere intim og umiddelbar zone, når man sidder med stearinlysene tændte omkring sofabordet.

En værdi i sig selv

Et hay sofabord er meget mere end bare et sofabord. Det er et af de sofaborde, der virkelig formår at binde indretning sammen med det menneskelige levede liv. Med et af de sofaborde, som man får hos Hay, kan man være helt sikker på, at der er også en helt speciel stemning i huset. Indretning handler som sådan bare om at gøre det hyggeligt. Med et sofabord er der meget mere end bare hyggelig indretning på spil. Her handler det om at indrette livet i et hjem. Hvad vil det sige at indrette livet i et hjem? Det handler om at bygge sig selv ind i hjemmet, således at man uden problemer kan finde sig selv, når man er derhjemme. Et hay sofabord er et af de redskaber, der skal til for at denne lykkelige erfaring kan finde sted.

Et sofabord der spiller

Men det er selvfølgelig også noget meget mere konkret end en abstrakt ide om hjemlighed. Et hay sofabord er fantastisk, når man ser på det og lader sanserne percipere den skønne indretning, som bordet udstråler. Der er altså tale om en helt bestemt slags harmoni, der udspiller sig i samspil mellem menneske og indretning, når øjnene falder på et hay sofabord. Den kan kaldes for skøn. Den kan kaldes for rolig, behagelig og inviterende, til altid behagelig at være i, især sammen med de helt nærmeste. Et hay sofabord giver virkelig en oplevelse af samhørighed og reelt samvær med ægte værdier.

 

Se et udvalg af Hay sofabord her

2 thoughts on “Et hay sofabord binder menneske sammen med boligen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.