Alle har brug for en god seng (foto Dunlopillo.dk)
Alle har brug for en god seng (foto Dunlopillo.dk)

Der er ingen tvivl om, at vi lader op, når vi sover. Forestil dig, at du er en iPhone. Så er sengen altså din oplader. Og hvad sker der, når du ikke får opladt din iPhone? Så går den ud. Sådan er det næsten også med dig. Du får ikke helt i sort, men du kan nedsætte din livskvalitet betydeligt med en ringe søvn. Hvad sker dig med din iPhone, når opladeren er i stykker? Så lader den ikke lige så godt. Sådan er det også med dig. Du skal have en seng, der ikke er i stykker. Det er faktisk sengen, der betyder rigtig meget for din nattesøvn. Og dermed din livskvalitet. Det er lidt vildt, men det er skam sandt nok, må man sige.

Din seng skal være din bedste ven

Man kan også bruge en lidt anden metafor end den med vores iPhone. Du skal nemlig se din seng som din bedste ven. Den skal være der for dig. Den skal støtte dig. Den skal være god ved dig. Den skal give dig kærlighed. Og så må den aldrig svigte dig. Heller ikke, når tingene ikke bliver sjove mere. Okay, der er så en væsentlig forskel på en seng og en bedste ven. Du skal købe sengen. Men det er de samme kvaliteter, du skal gå efter, som når du vælger dine gode venner. Ingen tvivl om det da!

Find en god seng nu

Du kan bruge nettet til at finde en rigtig god seng lige med det samme. Eller i hvert fald finde ud af, hvilke butikker du skal besøge for at finde en seng, som du gerne vil have. Så skift den gamle seng ud nu.

Find nogle gode senge til en dejlig pris her

 

Læs mere om gode senge her:

Giv dit barn den bedste søvn med en junior seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.