Pynt bordet, også til hverdag, med flotte dækservietter (foto: kontorting.dkj)
Pynt bordet, også til hverdag, med flotte dækservietter (foto: kontorting.dkj)

Dækservietter findes i et utal af forskellige farver, former, designs og materialer. De kan være med til at pynte på spisebordet samtidig med at udfylde en praktisk funktion, der beskytter bordet mod pletter og div. Dækservietter har forskellige funktioner, og derfor skal man gøre sig klar, hvilke behov, der skal opfyldes, inden man går ud og investerer i dækservietter. Der er for eksempel nogle dækservietter, der egner sig mest til børnefødselsdage, hvor de blot skal beskytte bordet, og samtidig nogle dækservietter, der egner sig bedre til en intim middag for to.

 

Praktiske og elegante dækservietter

Derfor er det anbefalelsesværdigt, at anskaffe dækservietter egnet til børn, hvis I har børn i familien. De skal være holdbare og kunne klar det hårde slid, som børn kan udsætte dem for. En ting man skal være opmærksom på, når man skal anskaffe sig dækservietter er, at dækservietten ikke smitter af, når man sætter drikkelse på den. Hvis den smitter af, vil bordet tage farve fra vandet, der trænger igennem servietten. Mange billige dækservietter lavet i papir kan godt have tendens til at smitte af. Hvis du har et spisebord lavet af træ, og det først har været udsat for sådan en afsmitning, kan det være meget vanskeligt at fjerne pletten igen.

 

Giver det sidste ekstra til borddækningen

Hvis du har børn er dækservietten i gummi eller plast derfor den bedste løsning. Hvis du har dækservietter af plast eller gummi, har du også mulighed for at tørre dækservietterne af. Det er praktisk, idet du kan gøre det hverdag. Med dækservietter af stof eller papir, skal de vaskes før de er rene, hvilket gøre processen lidt mindre behændig. Det er også en god idé altid at fjerne dækservietterne efter brug, idet at de også kan efterlade mærker på bordet, hvis de står for længe. Dækservietter er en nødvendighed i næsten alle hjem.

 

Find dækservietter her og varier nemt borddækningen

 

Få mere inspiration:

En sæbedispenser med sensor øger hygiejnen

Få styr på nøglerne med et godt nøgleskab til jobbet eller hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.